6.5 C
Belgrade
27/03/2023
film Srbija vesti

Projekat „Skitajući sa Dunjom“- poziv za producente

dunjaProjekat „Skitajući sa Dunjom“ započeo je 2011. godine u Wannabe Magazine-u, kao blog od deset kratkih priča. Zbog jako dobrog rejtinga kod publike, blog je kroz nekoliko povezanih serijala nastavio da traje već više od dve godine. Inspirisan pozitivnim komentarima i kritikama velikog broja ljudi koji su bili uvereni da je blog zasnovan na istinitim događajima i ličnostima, autor bloga Milan Jokić krenuo je da na osnovu glavne teme bloga razvija scenario za igranu seriju i okupio ekipu mladih i kreativnih profesionalaca koja će raditi na ekranizaciji bloga.

 Ekipa serije je u potrazi za energičnim i sposobnim producentima spremnim da se pridruže timu i doprinesu da ceo projekat bude realizovan na najbolji mogući način. Svi zainteresovani se za više informacija mogu javiti putem mail adrese: blenderhouse@outlook.com  ili preko Facebook stranice https://www.facebook.com/skitajucisadunjom

 „Skitajući sa Dunjom“ je priča o Marku, pomalo letargičnom apsolventu književnosti. On je nezadovoljan sobom i inertnim načinom života koji vodi, ali bez dovoljno snage i volje da svoj život menja nabolje. Za svoje lične neuspehe i nesnalaženje krivicu prebacuje na druge ljude, lošu sreću, sudbinu itd. Njegova devojka Maja, studentkinja Učiteljskog fakulteta, koja se izdržava radeći kao bebisiterka, ne želi više da toleriše njegov pasivan odnos prema životu i spremna je da ga ostavi, ali daje mu poslednju šansu da dokaže da je sposoban da se ponaša zrelo i odgovorno. Odlučuje da, umesto sa svojim dečkom, na letovanje ode sa drugaricama, a njemu ostavlja obavezu da je za to vreme odmeni na poslu i da čuva petogodišnju devojčicu Dunju, ekstremno radoznalo i živahno dete sa krajnje neobičnim shvatanjima života i sveta. Odnos između Marka i Dunje dramatično se razvija tokom njihovih svakodnevnih avantura, a Marko suočen sa neobičnom obavezom koja mu je nametnuta polako počinje da upoznaje svoju “bolju” stranu. Kada se Maja vrati sa letovanja u društvu drugog momka koga je upoznala tokom boravka na moru, i koji bi lako mogao postati njen novi dečko, Marko shvata da je pred njim zaista poslednja šansa da postane bolji čovek i povrati poverenje svoje devojke, i da mu u tome najviše može pomoći upravo Dunja.

Slične vesti