14.6 C
Belgrade
30/05/2023
kutak za mlade region Srbija

Program internacionalne razmene i prakse

Put od hiljadu milja počinje prvim korakom

Program internacionalne razmene i prakse

 Ovog leta studentska organizacija AIESEC vam nudi priliku da otputujete i radom ili volontiranjem u IT oblasti otkrijete neku novu kulturu i steknete praktično znanje iz oblasi za koju ste se školovali.

 Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko globalne mreže kontakata. Volontirajući na nekom od naših projekata ili u nevladinim organizacijama utičete pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a, doživite najbolje leto svog života u nekoj od mnogobrojnih zemalja koje vam mi nudimo.

 Odlaskom na stručnu praksu, AIESEC omogućava studentima sa završnih godina studija i na masteru, da radom u nekoj internacionalnoj kompaniji primene teorijsko znanje sa fakulteta i načine prve korake u svom profesionalnom životu. Iskoristite ovu šansu i uz stručno usavršavanje upoznajte neku novu kulturu.

 Ovom prilikom izdvajamo prakse i razmene iz IT oblasti, ako studirate neki fakultet vezan za ovu oblast i bavite se računarima i informacionim tehnologijama ovo je savršena prilika za vas. Iskoristite odmor da upoznate nove ljude i kulture, a pritom steknite praktično znanje i iskustvo.

Kanada, Brazil,  Indija, Japan, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke zemlje u kojima se trenutno nalaze programi praksi i razmena iz IT oblasti.

Zamislite mogućnost da doživite živopisnost Indije i Dalekog istoka, da popijete pivo negde u Nemačkoj ili da probate pravu kinesku kuhinju.

 Mi vam nudimo mogućnost da pođete na svoj put od hiljadu milja, načinite prvi korak i kontaktiratjte nas.

 Ako ste student završne godine, diplomac ili ste na master studijama, možete učestvovati u programu stručne prakse, a ako ste maturant ili student bilo kojoje godine fakulteta, možete otići na neku od mnogobrojnih razmena koje vam mi nudimo.

 Više informacija na sajtu: www.bba.aiesec.org.rs

 AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

Slične vesti