2.9 C
Belgrade
02/12/2022
film Srbija

Produžen konkurs za Kustendorf 2012.

Početak:
2 Nov 2011
Kraj konkursa:
1 Dec 2011Rok za prijavljivanje i dostavljanje materijala za takmičarski program festivala Kustendorf 2012. godine produžen do 1. decembra 2011.

Autori čiji će filmovi biti prikazani na Kustendrofu biće obavešteni nakon 15. decembra 2011. godine.

Peti međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf biće održan od 17. do 23. januara 2012. godine u Drvengradu na Mokroj Gori, u organizaciji “Rasta International” i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva Srbije.

Kao i prethodnih godina, Kustendorf je posvećen kako budućim filmskim stvaraocima, tako i velikanima savremenog autorskog filma.

U okviru takmičarskog programa festivala, biće prikazani filmovi studenata filmskih škola iz celog sveta i mladih neafirmisanih autora, a međunarodni žiri će najboljim filmovima dodeliti nagrade Zlatno, Srebrno i Bronzano jaje.

Studenti i drugi neafirmisani filmski stvaraoci mogu da prijave svoj film (trajanja do 45 minuta) bilo kog žanra za učešće u takmičarskom programu.

Formular za prijavljivanje i propozicije za prateći materijal moguće je preuzeti festivalskom sajtu www.kustendorf-filmandmusicfestival.org

Festival pokriva troškove putovanja i smeštaja, kao i prisustvo na radionicama i festivalskim događajima.

(SEEcult.org)

Slične vesti