10 C
Belgrade
06/12/2022
kutak za mlade pozorište region Srbija

Prijave za volontere i radionice: Tvrđava teatar

Prijavite se za pozorisnu radionicu u vreme trajanja festivala Tvrdjava teatar, koju vodi Andrea Benaljo, reditelj i glumac italijanskog pozorista AtelierchuncheoN iz Bergama… Glumci, muzicari, akrobate, plesaci… Svi ste dobrodosli… Prijave mozete preuzeti na http://www.tvrdjavateatar.rs/p​rijava-volontera/

VOLONTIRANJE:

Ukoliko budete odabrani za volontiranje na ovogodišnjem festivalu, neko od organizatora će kontakirati sa vama putem elektronske pošte ili pozivom na mobilni telefon, a potom ćete biti pozvani na sastanak.

Festival će Vam ukoliko budete ispunili očekivanja organizatora, dati potvrdu o volontiranju na festivalu, kako biste kasnije mogli da je priložite Vašoj radnoj biografiji.

Ukoliko želite, možete nabaviti volontersku knjižicu, koje se mogu naći u prostorijama Kancelarije za mlade Smederevo, koja Vam takođe može biti overena od strane odgovornog lica festivala.

Prijave slati namiljan.tt@gmail.com do 3. avgusta 2011.

RADIONICE:

Formular za prijavu za učešće u radionici italijanske trupe AteliercuncheoN možete preuzeti na sajtu http://www.tvrdjavateatar.rs/prijava-volontera/

Napomena: Radionica italijanske trupe AteliercuncheoN održavaće se od 13. dо 18. аvgusta u terminima od  11,00-14,00 časova i od 16,00-18,00 časova.

 

 

 

 

 

 

 

Slične vesti