2.8 C
Belgrade
29/11/2022
film Hrvatska

Prijave za 8. izdanje 25fps

 

Otvoren je javni poziv za prijave za natjecateljski program za 8. Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa 25 FPS koji će se održati od 25. do 30. rujna.

 

ROK: 01.05.2012

 

Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa 25 FPS već sedam godina zaredom svakog rujna donosi najsvježije eksperimentalne radove i klasike avangarde na veliko platno zagrebačkog Studentskog centra. Festival koji je prepoznala i domaća i međunarodna publika trudi se promovirati inovativni filmski izraz, stilsku, medijsku i jezičnu raznorodnost, izražajne autorske koncepte i radove koji se oslanjaju na tradiciju eksperimentalnofilmskog roda.

Prijave za glavni natjecateljski program 25 FPS otvorene su do 1. svibnja, a moguće je prijaviti nove radove domaćih eksperimentalista, avangardista, alternativaca, filmskih i video inovatora, točnije: eksperimentalne filmove i videoradove završene nakon 2010. godine u trajanju do 60 minuta. Rezultati selekcije bit će objavljeni 1. srpnja 2012, a online prijavnicu možete pronaćiovdje.

Slične vesti