4.6 C
Belgrade
31/01/2023
Hrvatska proza region

Pričigin natječaj za kratku priču 2012.

Podsjećamo da do 25. veljače 2012. traje nagradni natječaj za kratku priču kojeg raspisuje Festival pričanja priča „Pričigin“. Njegovo šesto izdanje održat će se u Splitu od 20. do 24. ožujka 2012. godine.

Pravo natjecanja imaju svi građani Republike Hrvatske i građani iz inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom. Natječaj je javan. Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, telefon i adresu, poslati fotografiju i kratke podatke o svom životu i radu. Priče pod pseudonimom ne ulaze u konkurenciju.

Priča može imati najviše 150 redaka ili 9000 znakova (s prazninama). Neće se uzimati u obzir ulomci iz većih proznih cjelina ili već objavljeni radovi.

Priče treba poslati na pricigin@pricigin.hr ili spremljene na disketi / CDu na adresu Festival pričanja priča ‘Pričigin’ – za natječaj, MKC Split, Savska bb, 21000 Split.

Priče se ne honoriraju. Popis svih priča pristiglih na natječaj naći će se na službenim stranicama festivala. Odabrane priče od strane žirija bit će po završetku Festivala objavljene u pisanom ili elektroničkom obliku. Autori prve tri priče stječu pravo ispričati ih u sklopu jedne od večeri Festivala.

pricigin.hr

Slične vesti