4.9 C
Belgrade
30/03/2023
Hrvatska proza

Pričigin 2011

Festival pričanja priča ‘Pričigin’ raspisao je nagradni natječaj za kratku priču. Rok za prijave: 28.2.2011.

Peto izdanje ‘Pričigina’ održat će se u Splitu od 22. do 26. ožujka 2011. godine.

Pravo natjecanja imaju svi građani Republike Hrvatske i građani iz inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom. Natječaj je javan. Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, telefon i adresu, poslati fotografiju i kratke podatke o svom životu i radu. Priče pod pseudonimom ne ulaze u konkurenciju.

Priča može imati najviše 150 redaka ili 9.000 znakova (s prazninama). Neće se uzimati u obzir ulomci iz većih proznih cjelina ili već objavljeni radovi.

Priče treba poslati na pricigin@pricigin.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i filipic@efst.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili spremljene na disketi / CDu na adresu Festival pričanja priča ‘Pričigin’ – za natječaj, MKC Split, Savska bb, 21000 Split.

Priče se ne honoriraju. Popis svih priča pristiglih na natječaj naći će se na službenim stranicama festivala. Odabrane priče od strane žirija bit će po završetku Festivala objavljene u pisanom ili elektroničkom obliku. Autori prve tri priče stječu pravo ispričati ih u sklopu jedne od večeri Festivala.

 

Slične vesti