4.7 C
Belgrade
02/12/2022
pozorište radionice Srbija

Predstavljanje programa „Radionica savremenog pozorišta“

plavoPozivamo sve zainteresovane da dođu na predstavljanje programa „Radionica savremenog pozorišta“, u subotu, 19. oktobra u 18h u zgradu BIGZ-a u prostor Plavog pozorišta.

 „Radionica savremenog pozorišta“ je namenjena mladima koji žele da se upoznaju sa savremenim pozorištem kroz specifičan način rada Plavog pozorišta na edukaciji u oblasti glume i režije. Polaznici radionice će se, kroz kontinuirani program u trajanju od osam meseci, upoznati sa principima rada Plavog pozorišta, u teorijskom, ali ponajviše u praktičnom smlislu kroz niz kreativnih vežbi i zadataka.

 Cilj „Radionice savremenog pozorišta“ je da mladim ljudima, nezavisno od toga da li žele da se profesionalno bave pozorištem, ili su jednostavno zainteresovani za posebnu vrstu ličnog i kreativnog iskustva, ponudi jednu viziju teatra kao mesta samoistraživanja, mesta komunikacije, prostora otvorenog uma, u kome se mogu reći neke važne stvari o sebi i svetu koji nas okružuje.

 Nova grupa polaznika počinje sa radom 4. novembra 2013. godine, koji će se odvijati dva puta nedeljno u večernjim terminima. Program vode glumci Plavog pozorišta, Jelena Martinović i Marko Potkonjak, pod supervizijom reditelja, Nenada Čolića.

 Glumci koji vode rad će održati prezentaciju programa Radionice i razgovarati sa zainteresovanima u subotu, 19. oktobra od 18 do 19h u prostoru Plavog pozorišta na VI spratu zgrade BIGZ-a.

Molimo Vas da potvrdite dolazak telefonom (064 489 5334) ili mejlom (plavopozoriste@hotmail.com). Prezentacija je besplatna.

Slične vesti