10 C
Belgrade
06/12/2022
državni konkursi posao radionice

Poziv za volontere i praktikante

Udruženje za podršku, edukaciju i pomoć i NGO G2 raspisuju konkurs za volontere i praktikante. Za najbolje praktikante postoji mogućnost zaposlenja u okviru projekta.

Ovim pozivom UPEP i G2 žele da podignu kulturu u regionu na viši nivo, da prošire uticaj pisane reči kao i  da mladim ljudima ponude mogućnost stručnog usavršavanja kroz praksu i volontiranje. Angažmanom na ovom projektu imaće priliku da se upoznaju sa načinima funkcionisanja civilnog sektora, sa organizacijom, realizacijom i menadžmentom projekta, upoznaće se sa načinima promovisanja autora, organizacijama književnih večeri, izdavaštvom, lekturom, svim stanicama kroz koje jedno književno delo prođe pre izdavanja kao i mnogim drugim aspektima koji se tiču književnosti, marketinga, PR-a i konsaltinga. Pored sertifikata, nakon obavljene prakse postoji mogućnost honorarnog zaposlenja za najbolje kandidate.

1284723410_121679049_1-slike-prevodjenje-knjiga-sa-engleskog-i-ruskog-2e-i-3e-strana-1284723410Konkurs je namenjen  volonterima koji su zainteresovani da učestvuju u projektu dve nevladine organizacije i praktikantima koji žele da imaju praksu na projektu književne agenture. Po završetku ciklusa dobija se sertifikat o volontiranju ili praksi. Volonteri su dobrodošli iz svih struka, a praktikanti iz domena književnosti, izdavaštva, novinarstva, marketinga, PR-a i organizacionih nauka. Konkurs tokom kog možete slati svoje prijave je u toku. Prijave možete slati na e-mail adresu borjana.vorkapic@upep.org ili knjizevnaagentura@gmail.com sa motivacionim pismom u slučaju volontera i CV-jem u slučaju praktikanata. Plan je da kandidati počnu sa radom u toku meseca, a vreme trajanja prakse/volontiranja i konkretni uslovi biće određeni u individualnom dogovoru sa odabranima.

Odabrani volonteri i praktikanti će biti obavešteni o tome par dana po prijemu prijave.

Podignimo zajedno kulturu na viši nivo!

Za više informacija kontaktirajte kordinatora za ljudske resurse na borjana.vorkapic@upep.org

www.upep.org

Slične vesti