2.9 C
Belgrade
01/02/2023
kutak za mlade Srbija

Poziv za mlade iz Obrenovca – Više iskustva za više prilika za zaposlenje

koms norvezani2-za webКровна организација младих Србије (КОМС) у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Обреновац позива младе са територије општине Обреновац да се пријаве за учешће на дводневном тренингу у Обреновцу, који пружа основна знања и вештине које се односе на активно тражење посла, писање CV-ја, припреме за интервју са потенцијалним послодавцем, пословну комуникацију, тимски рад и тимске улоге, вештине презентације и пословну етику, радна права и обавезе и управљање каријером.

Прилику да похађају тренинг имаће 20 младих са територије општинe Обреновац, док ће најмотивисанија 4 полазника бити изабрано за тромесечну праксу у општини и локалним инситуцијама и организацијама уз менторску продршку, у периоду октобар – децембар 2013. године.

Услови за пријаву на конкурс:

  • Млади од 18 до 30 година старости
  • Млади који имају пребивалиште или боравиште на територији општине Обреновац
  • Млади свршени/е средњошколци/ке, студент/киње без претходног радног искуства
  • Попуњен апликациони формулар

Термин одржавања тренинга у Обреновцу је 21. и  22.  септембар  2013. године.
Одабрани полазници тренинга биће благовремено обавештени о тачном месту и термину одржавања тренинга.

Пројекат „Више искуства за више прилика за запослење“ спроводи КОМС у десет градова у Србији у партнерству са удружењима младих и за младе и канцеларијама за младе, уз подршку Амбасаде Краљевине Норвешке у Србији.

Пријавни фромулар можете пронаћи ОВДЕ. Рок за пријаве је 20. август, 23:59.

За све додатне информације молимо Вас да контактирате Емила Балавца на телефон: +381 69 738 445 или е-маил: emil.balavac@koms.rs.

Slične vesti