2.9 C
Belgrade
02/12/2022
solidarnost Srbija

Poziv za doniranje udruženja Kulturno nasleđe grada Smedereva

kngsPoštovani,

obraćamo Vam se ovim putem kako bismo Vas zamolili da Vašom skromnom novčanom donacijom pomognete da udruženje građana Kulturno nasleđe grada Smedereva organizuje petog juna 2013. godine pomen žrtvama tragedije koja se 1941. godine dogodila u Smederevu.

Našem udruženju novac je potreban za organizovanje naučnog skupa na kome bi prisustvovali profesori Univerziteta i na kome bi se govorilo o istoriji Smedereva. Takođe novac je potreban za izdavanje zbornika u kome će se nalaziti naučni radovi sa skupa u Smederevu i za organizovanje pratećeg programa.

Na taj način, ovim naučnim skupom i celodnevnim pratećim programom, Smederevo bismo uvrstili među retke gradove naše zemlje koji organizuju slične naučne skupove i komemoracije.

Udruženje KNGS osnovali su Dušan Mitrović i Velimir Mladenović. Za vrlo kratko vreme udruženje su podržali profesori Univerziteta, novinari, pisci i čelni ljudi grada Smedereva. Članovi odbora udruženja su: mr Boris Stojkovski, asistent na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, dr Slobodan Bjelica, profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i Jelica Greganović, pisac i novinar, dopisnik rtv B92 iz Slovenije.

U znak zahvalnosti za pomoć koju nam budete pružili mi ćemo Vašu kompaniju reklamirati na svim skupovima, pozivnicama, plakatima, i u svim medijima sa kojima sarađujemo.

 Svaka Vaša i najskromnija donacija nama mnogo znači.

 Naš dinarski žiro račun: NLB BANKA 310-209808-28

Unapred zahvalni članovi udruženja građana: Kulturno nasleđe grada Smedereva.

elimir Mladenović, 063/70-25-492

potpredsednik KNGS, Smederevo.

Slične vesti