4.7 C
Belgrade
04/02/2023
Crna Gora film

Poziv na Regionalni Content Providing Market TV Festivala Bar 2011

Početak:
24 Aug 2011Internacionalni TV Festival Bar 2011, koji će biti održan od 26. do 30. oktobra u barskom hotelu “Princess”, predstavlja novi prateći sadržaj – Regionalni Content Providing Market i poziva sve medijske kuće i filmske stvaraoce, koji su zainteresovani za izlaganje svojih projekata na Marketu, da dostave profil kompanije ili CV.

Projekat ima cilj da stvori svojevrsnu regionalnu televizijsku berzu, mesto na kojem će se susresti proizvođači, producenti i distributeri programskih sadržaja i kupci, odnosno emiteri programa (internacionalni, nacionalni, lokalni ili kablovski).

Profil kompanije ili CV treba dostaviti na adresu industry@tvfestbar.com

Opis projekta treba da sadrži sledeće podatke: naziv projekta, imena producenta, autora projekta i glavnih učesnika, osnovni podaci (žanr, forma, trajanje), kao i opis projekta (3.000-4.000 karaktera).

Svi koji su zainteresovani da posete Regionalni Content Providing Market kao potencijalni kupci mogu dostaviti profil kompanije na istu adresuindustry@tvfestbar.com

Dokumenta za aplikaciju treba poslati sa naznakom u kojem svojstvu se zainteresovani prijavljuju na Market (izlagač ili kupac).

Rok za prijavu je 20. septembar 2011. godine.

Regionalni Content Providing Market biće održan 28. i 29. oktobra u hotelu “Princess”.

Barski TV festival ima veliki publicitet u više od 50 zemalja sa 5 kontinenata, koje na festival iz godine u godinu apliciraju sa više stotina programa iz različitih TV žanrova. Upravo zato TV Festival Bar slovi za jednu od najvećih medijskih manifestacija u Evropi.
Festival je 2009. godine proglašen za manifestaciju od posebnog značaja za kulturu Crne Gore, čime je, uz Opštinu Bar, pokrovitelj festivala postalo i Ministarstvo kulture Crne Gore.

Sve informacije o Festivalu i o Marketu, kao i aplikacije i propozicije, moguće je naći na sajtu www.tvfestbar.com

Kraj konkursa:
20 Sep 2011

Slične vesti