21.5 C
Belgrade
10/06/2023
kutak za mlade Srbija

Postanite saradnici AKTIVART-a!

liceulice_plakat_poziv-za-saradnikeMagazin LICEULICE pokrenuo je  platformu za podršku i promovisanje aktivističke/ društveno angažovane umetnosti iz Srbije i regiona, pod nazivom AktivArt. Ovim putem pozivamo studente humanističkih nauka i sve druge zainteresovane da nam se priključe kao saradnici/ volonteri!

U okviru platforme AktivArt odvija se nekoliko aktivnosti: regionalni tim urednika i volontera radi na mapiranju aktivističke umetnosti za istoimenu rubriku na sajtu LICAULICE; posebno zanimljive vesti smeštamo u nedeljni AktivArt newsletter, a najvažnijim temama posvetićemo pažnju i u narednim brojevima magazina.

Dosad je poslato dvadeset regionalnih AktivArt newslettera na srpskom, pet  na makedonskom i jedan na albanskom jeziku.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe kao saradnici/ volonteri, i daju svoj doprinos izgradnji mreže društveno angažovane umetnosti u regionu. Uz našu pomoć ćete raditi na pripremi nedeljnog newslettera na srpskom jeziku, kao i na sastavljanju kratkih informativnih tekstova za AktivArt bazu podataka.

Ako želite da saznate više o ovome, da se se oprobate u pisanju i steknete korisno radno iskustvo ‒ javite nam se! Količinu posla određujete prema svojim mogućnostima.

Više informacija i prijavljivanje: tijana.spasic@liceulice.org

Slične vesti