10.2 C
Belgrade
01/04/2023
konkursi za mlade autore Srbija

Postani deo PR Tima UNSS-a

Konkurs za nove članove PR tima Unije srednjoškolaca Srbije je otvoren!

 

Unija srednjoškolaca Srbije je jedna od najvećih nacionalnih omladinskih organizacija u zemlji i broji preko 93 učeničkih parlamenata iz škola širom Srbije. UNSS je organizacija učenika i učenica srednjih škola, nastala u decembru 2003. godine, sa ciljem da reprezentuje i zastupa srednjoškolce na nacionalnom i evropskom nivou. UNSS je punopravna članica OBESSU-a (Organising Bureau of European School Student Unions), evropske krovne organizacije koja okuplja 25 nacionalnih srednjoškolskih unija iz cele Evrope.

 

PR tim UNSS-a

 

PR tim je telo UNSS-a koje čine 2 srednjoskolca/ke sa zadatkom da zastupaju vrednosti i stavove UNSS-a i predsavljaju organizaciju u javnosti. Pored toga PR tim im zaduženje da bude u redovnoj komunikaciji sa Lokalnim koordinatorima/kama i Upravnim odborom UNSSa, da radi na promovisanju UNSS-a, da prikuplja materijal i piše članke za UNSS Magazin i sajt UNSS-a.

Pored toga što ćete imaćete priliku da se zabavite uz druženje sa srednjoškolcima iz cele Srbije imaćete priliku i da putujete, učestvujete na međunarodnim seminarami, naučite nove veštine i upoznate još mnogo vršnjaka i vršnjakinja.

 

Ko može biti član PR tima UNSS-a?

 

Članovi PR tima mogu biti svi mladi i proaktivni srednjoškolci/ke sa iskustvom u oblasti informisanja.

 

Kako se prijaviti?

 

Da bi se prijavili potrebno je da popunjenu prijavu za PR tim OVDE. Rok za ponošenje prijave je 15.4 do 17h. Naknadne prijave nećemo uzeti u razmatranje.

 

Slične vesti