2.2 C
Belgrade
09/02/2023
književnost poezija Srbija

Poetarium – konkurs za najbolje izvođenje poezije

poetariumPoetarium, večeri poezije koje se već više od dve godine održavaju u kafićima u Novom Sadu, raspisuje konkurs za najbolje izvođenje poezije. Žiri će izabrati ukupno 8 učesnika-ca, koji će se takmičiti u izvođenju poezije. Glasovima publike izabraće se pobednik-ca, a nagrada je večera za dvoje u kafeu „Pelican International Social Exchange“ u Novom Sadu, Futoška 56, blizu kasarne Arčibald Rajs.

Prijavljivanje na konkurs:

  1. Poslati na poetarium.ns@gmail.com dve pesme. Pesme moraju biti društveno angažovane i pogodne za javno izvođenje. Uz pesme dostaviti i lične podatke, ime i prezime, kontakt telefon i email.
  2. Rok za prijavu traje od 28.9. – 7.10. Nakon toga žiri će 12.10. objaviti rezultate na Facebook stranici Poetariuma ( https://www.facebook.com/poetarium.novisad) i pozvati izabrane pesnike i pesnikinje da 16.10. dođu u „Pelican International Exchange“, Futoška 56 u 22h, gde će se održavati takmičenje. Pesme se izvode u tri kruga.
  3. Pobednika ili pobednicu u izvođenju poezije bira publika, koja će glasovima odrediti kome pripada nagrada – večera za dvoje u „Pelican International Exchange“.

Slične vesti