0.5 C
Belgrade
28/01/2023
Srbija

Počelo prijavljivanje za šestu Noć muzeja u Novom Sadu!

Počelo je prijavljivanje za učešće u šestoj  Noći muzeja u Novom Sadu koja će biti održana 19. maja 2012. godine, kao deo nacionalne manifestacije u Srbiji i Evropske Noći muzeja.

Detaljne informacije o prijavljivanju sa propozicijama za učešće mogu se naći na adresi: www.visart.rs. Prijava bi trebalo da sadrži podatke o učesniku (naziv, adresa, telefoni, e-mail i www) i o programu (radni naziv, kratak opis, mesto održavanja). Rok za slanje prijava je 20.decembar 2011. godine.

OBAVEŠTENJE

za učesnike Noći muzeja u Novom Sadu 2012.


Poštovani,

 

Obaveštavamo Vas da će se šesta Noć muzeja u Novom Sadu održati 19. maja 2012. godine, kao deo nacionalne manifestacije u Srbiji i Evropske Noći muzeja. Kao i prethodnih godina, organizator Noći muzeja u Novom Sadu je Asocijacija za vizuelnu umetnost i kulturu VISART iz Novog Sada, koja sve svoje aktivnosti u vezi sa organizacijom, koordinacijom i promocijom manifestacije na lokalnom nivou usklađuje sa nacionalnim koordinatorom Noći muzeja u Srbiji – UPG NOĆ MUZEJA iz Beograda.

Slede propozicije za učesnike šeste Noći muzeja u Novom Sadu:

  • Učesnici sami koncipiraju , pripremaju , izvode i finansiraju svoj program.
  • Program učesnika podleže selekciji organizatora Noći muzeja.
  • Učesnici su obavezni da za šestu Noć muzeja, 19. maja 2012. godine, pripreme programe koji će biti  premijerno izvedeni u Novom Sadu, ovom prilikom.
  • Učesnici svoj program realizuju u sopstvenom prostoru. Učesnici koji nemaju adekvatan prostor, mogu svoj program izvesti u alternativnom prostoru koji će sami obezbediti.
  • Učesnici su obavezni da poštuju satnicu Noći muzeja i da izvođenje svog programa počnu 19. maja 2012. u 18,00 časova i završe 20.maja 2011. u 02,00 časa. Prateći programi, koji dopunjuju glavni program, mogu trajati kraće, prema unapred dogovorenoj satnici.
  • U sve objekte i prostore u kojima se odvija program Noći muzeja mogu ući samo posetioci koji imaju adekvatnu ulaznicu ili propusnicu Noći muzeja. Kontrolu i omogućavanje ulazaka obavlja isključivo organizator Noći muzeja.
  • Ukoliko učesnik namerava da samostalno obezbedi sponzora ili donatora za realizaciju svog programa, neophodno je da o tomo obavesti organizatora manifestacije, kako bi se usaglasile opšta i pojedinačne marketinške kampanje. Učesnik ne može prikazivati niti na drugi način isticati sponzore i donatore, ako to prethodno nije dogovorio sa organizatorom.
  • Prihod od prodaje ulaznica, deli se isključivo muzejima-učesnicima, u skladu sa ciljevima manifestacije.
  • Za učesnike kojima osnovna delatnost nije u oblastima kulture i umetnosti, kao i za učesnike koji pripadaju komercijalnom sektoru, čiji programi imaju za cilj, prvenstveno, promociju njihovog rada i delovanja, važe posebni (komercijalni) uslovi učešća.

Prijavu za učešće u Noći muzeja, koja sadrži podatke o učesniku (naziv, adresa, telefoni, e-mail, www) i podatke o programu (radni naziv, kratak opis u nekoliko rečenica, mesto održavanja), poslati e-mail-om na adresu: nocmuzejaprogram@gmail.com.  Rok za prijavu: 20. decembar 2011. godine.

Za sve pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Koordinatori Noći muzeja u Novom Sadu:

Zorana Ružičić (063.593.100) i Svetlana Mladenov (063.249.319)

 Novi Sad, 15. novembar 2011.

U prethodnoj Noći muzeja u Novom Sadu 2011. realizovano je 100 sadržaja na 50 lokacija u gradu. Kao i prethodnih godina, organizator Noći muzeja u Novom Sadu je Asocijacija za vizuelnu umetnost i kulturu VISART iz Novog Sada, koja sve aktivnosti u vezi sa organizacijom, koordinacijom i promocijom manifestacije na lokalnom nivou usklađuje sa nacionalnim koordinatorom Noći muzeja u Srbiji – UPG NOĆ MUZEJA iz Beograda.

 

Slične vesti

1 comment

Počelo prijavljivanje za šestu Noć muzeja u Novom Sadu! : Mlad Grad | Sremska Mitrovica | Portal mladih Grada Sremska Mitrovica 13/12/2011 at 12:53

[…] Konkursi regiona | Pročitajte vest na sajtu izvora window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); […]

Comments are closed.