14.6 C
Belgrade
30/05/2023
Bosna i Hercegovina zemlja

Počela prodaja ulaznica za Sarajevo Music Stage

Paralelno sa početkom 18. Sarajevo Film Festivala, u petak, 6. jula će započeti i Sarajevo Music Stage, koji će i ove godine građanima i posjetiocima Sarajeva ponuditi koncerte nekih od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda.

Na Sarajevo Music Stageu ove godine nastupiće Bombaj štampa i Vrooom (petak, 06. juli), Bajaga i Instruktori (subota, 07. juli), Hari Mata Hari (nedjelja, 08. juli), Kultur Shock (ponedjeljak, 09. juli), Amira Medunjanin (utorak, 10. juli), Toni Cetinski (četvrtak, 12. juli), Urban & 4 i Negative (petak, 13. juli), te Mostar Sevdah Reunion (subota, 14. juli).

Svi koncerti, osim nastupa Amire Medunjanin, započinjaće tačno u ponoć, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata. Na koncert Amire Medunjanin moći će se ući od 21 sat, a koncert će započeti u 22 sata.

Od četvrtka 05. jula, u prodaju su puštene ulaznice za Sarajevo Music Stage po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri. Fond ulaznica za svaki od koncerata je ograničen, interesovanje za događaje je veliko, pa se pozivaju svi zainteresirani da blagovremeno nabave svoje ulaznice za koncerte na Sarajevo Music Stageu.

Kao ilustracija interesovanja koje vlada za koncerte na Sarajevo Music Stageu može poslužiti i činjenica da su sve ulaznice ponuđene na prodaju putem portala za grupnu kupovinu www.ekupon.ba već odavno rasprodate.

Ulaznice za Sarajevo Music Stage sada se mogu kupiti isključivo na ovlaštenim biletarnicama ispred KSC Skenderije i u Bosanskom kulturnom centru.

Pozivaju se svi zainteresirani da ulaznice nabavljaju isključivo na biletarnicama ispred KSC Skenderije i u Bosanskom kulturnom centru, kako bi bili sigurni da kupuju validne ulaznice, sa kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.

Izvor: Radio Sarajevo

Slične vesti