6.5 C
Belgrade
28/03/2023
esejistika film Hrvatska region Srbija

Pickbox nagradni konkurs – Gledaj serije i zaradi 20 hiljada dinara

 

Striming videoteka Pickbox nudi ti idealan posao – pogledaj seriju, napiši recenziju i zaradi 20hiljada dinara! Sve što treba da uradiš je da pogledaš jednu od tri nove serije koje se trenutno prikazuju na Pickboxu i da napišeš recenziju! Ako još nisi, sad je pravo vreme da se zakačiš za serije Noćni menadžer (The Night Manager), Milijarde (Billions) i Crna jedra (Black Sails)!

Noćni menadžer je špijunska miniserija snimljena prema romanu nagrađivanog pisca Džona Le Karea. U fokusu je bivši vojnik Džonatan Pajn (Tom Hidlston) koji se nađe u opasnoj igri kada za britansku tajnu službu počne da špijunira milijardera Ričarda Ropera (Hju Lori), velikog igrača u nezakonitoj međunarodnoj trgovini oružjem.

Dobitnici Emija i Zlatnoga globusa Pol Điamati i Dejmijan Luis glume u izvrsnoj novoj dramskoj seriji Milijarde (Billions) o svetu visokih finansija i političke moći. Oštroumni, moćni advokatČak Rouds i ambiciozni kralj finansijskog tržišta Bobi Ekslrod naći će se na suprotnim stranama koristeći sve svoje adute da nadmudre jedan drugog.

Glavni protagonisti serije Crna jedra (Black Sails) koja je po tuči, piću i pljački blizak rođak Vikinga, inspirisani su likovima iz R. L. Stivensonovog kultnog Ostrva sa blagom, ali i gusarima iz stvarnog života koji su u karipskim predelima bili poznati po svojoj beskompromisnosti.

 

Pickbox pravila za recenziju:

1.      Odaberi jednu ili višeserija o kojima ćeš pisati:Noćni menadžer (The Night Manager), Milijarde (Billions), Crna jedra (Black Sails)

2.      Traži se i nagrađuje recenzija za svaku pojedinu seriju.

3.      Jedna osoba može da se takmiči sa recenzijama za sve tri serije, ali može da osvoji samo jednu nagradu.

4.      Recenzija mora da ima minimalno jednu i po karticu teksta (2700 znakova sa razmacima), a maksimalno 4 kartice (7200 znakova sa razmacima).

5.      Konkurs je otvoren od ponedeljka, 13.2. do ponedeljka, 12.3.2017. u 23:59 h, a svoj tekst šalješ na press@pickbox.tv.

6.      Tročlani stručni žiri će odabrati najbolje recenzije do ponedeljka, 30.3.2017, proglasiti dobitnike i recenzije objaviti na pickbox.rs.

7.      Recenzija za svaku pojedinu seriju nagrađuje se sa 20,000 dinara.

8.      Tekstovi moraju da budu izvorni i neobjavljeni, napisani na srpskom jeziku latiničnim pismom

9.      Uz recenziju se prilaže ime i prezime, mejl adresa i broj telefona

 

Stručni žiri

Pickbox je za ovu priliku našao 3 stručne osobe koje će ocenjivati recenzije i odabrati najbolje od najboljeg. U njemu suKatarina Pavlović, direktorka kanala TV Prva, renomirani književni i filmski kritičar Saša Ćirić koji piše za Beton i Novosti i Ana Vidović, glavna urednica Pickboxa. Žiri će biti strog, ali pravedan!

Premijere serija na Pickboxu

Za sve bingere i oni koji vole da gledaju serije, filmove i crtaće, striming videoteka Pickbox u svojoj ponudi ima gomilu serija – kako kultnih (poput Mućki i Poaroa), tako i najnovijih (poput Nešvila, Bula i drugih). Od premijera trenutno možeš da pratiš serije Milijarde (Billions), Kraljevskuporodicu (The Royals), Bez mozga(Braindead), Afera (The Affair), Bul, Škorpion (Scorpion), Nešvil, a tu je i poslednja sezona Crnih jedara (Black Sails).

Za sve koji vole da gledaju predobre serije za kojima je poludeo ceo svet, tu su Gospodin Robot, Čovek iz korporacije (Incorporated), Vodolija (Aquarius), Američki zločin (American Crime), Moć (Power), Američka gotika (American Gothic), Skandal (Scandal), Besni psi (Mad Dogs), Galavant, Duhovi prošlosti (Rectify), ali i mnogo toga što tek treba da te oduševi.

Slične vesti