21.5 C
Belgrade
10/06/2023
konkursi za mlade autore kutak za mlade nauka region Srbija

Otvorene prijave za zbornik Nomcentra

nomocentarZbornik Nova naučna edukativna misao, otvorio je poziv za broj 4/2014, koji će trajati od 10.avgusta do 15.septembra 2014.godinedo kada možete da se prijavitea ukoliko Vaša prijava prođe recenziju kompletan rad dostavljate do 15.oktobra 2014.godine. Štampano izdanje kao i pdf biće objavlejni krajem oktobra 2014.godine.

Naš Zbornik otvoren je za sve, ne pravimo razliku između zanimanja, ne postoji ni starosna granica, potrebno je da ste ili u statusu studenta, ili da ste studije završili. Svi sa osnovnih, master ili doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji kao i u celoj Evropi, kao i istraživači bilo da su u radnom odnosu ili ne, mogu se prijaviti.

Cilj Zbornika, koji ima već osam izdanja, je da pruži sigurno mesto za objavu svima kojima je to potrebno radi završetka fakulteta, upisa na master ili doktorske studije, kao i svima koji bi negde da započnu svoju karijeru pisanja i objavljivanja. Mnogima smo početno mesto i podrška u prvim koracima objavljivanja radova, pozivamo Vas da se pridružite zajednici koja je mnogima uz kasniju promociju izdanja pomogla da pronadju posao, da sebe predstave kao i da nastave studije u inostranstvu.

Ukoliko nemate ideju šta biste pisali, mi promovišemo Inovativno rešenje za lokalne probleme, gde biste uočili jedan od, po Vama, najbitnijih problema u Vašem kraju, i tragom profesije dali model rešsenja.

Ako imate Vašu temu koju biste objavili, naš Uređivački odbor će Vam u najkraćem roku odgovoriti da li možemo istu da objavimo

Postupak prijave i objave rada:

– PRIJAVNI FORMULAR – dobijate upitom na neku od naših mail adresa (nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com ili zbornik@nomcentar.com ili magazine@nomcentar.com ili putem kontakt forme na web sajtu na kojem ste trenutno),

– Prijavni formular možete zatražiti u periodu od 10.avgusta do 15.septembra, i isti nam popunjen do tog roka vraćate. U formularu, popunjavatae Apstrakt do 250 reči uz ključne reči i po mogučstvu prevodom na engleski jezik.

– Nakon prijema Vašeg popunjenog Prijavnog formulara, u najkraćem roku dobijate odgovor da li se Vaša tema uklapa u naše izdanje, ako odgovor bude pozitivan od strane našeg Uređivačkog odbora, ulazite u postupak objave.

– Dobijate od nas Predugovor, uputstvo za uplatu, po evidenciji na našem izvodu i glavni Ugovor, tehničko uputstvo za uređenje rada.

– Rad obima maksimalno 10 stranica, šaljete do 15,oktobra 2014.godine.

– Nakon što Vaš rad primimo, dobićete odgovor recenzije da li je potrebno izvršiti korekcije.

– Kada dobijete obaveštenje da je Vaš rad sklopljen, čekate da Vam dostavimo pdf izdanje Zbornika na mail, i po zavšetku štampe i štampai primerak na kučnoj adresi.

– Kotizacija koja obuhvata objavu, štampani primerak na kućnoj adresi i pdf izdanje iznosi i dalje 4 000 rsd.

– Članovi Nomotehničkog Centra Beograd, imaju poseban režim plaćanja i umanjenja kotizacije.

– Ko želi da rad prevede na engleski jezik, može istu uslugu dobiti od našeg magistra lingivistike, za detalje nam se možete obratiti putem mail-a.

Svako ko se prijavi za Prijavni formular, buće ugošćen od strane naše Redakcije, i vodićemo Vas korak po korak kroz postupak objave.

INFO I PRIJAVA:

nomcentar@gmail.com

office@nomcentar.com

zbornik@nomcentar.com

magazine@nomcentar.com

Slične vesti