5.8 C
Belgrade
28/03/2023
konkursi za mlade autore kutak za mlade Srbija

Otvoren konkurs za CokeSummership – program letnje prakse za studente i diplomce

cokeProgram praksi u kompaniji Coca-Cola Hellenic – idealna “letnja doza” znanja i iskustva!

 Beograd, 27. mart 2014. godine – Kompanija Coca-Cola Hellenic lansirala je drugu godinu zaredom jedinstveni program praksi za studente i mlade diplomce – Coke Summership – idealnu “letnju dozu” znanja i iskustva! Cilj programa je da okupi talentovane i ambiciozne ljude sa željom da ih motiviše da svoj profesionalni razvoj nastave u zemlji i ponudi im iskustvo realnog poslovnog okruženja u kompaniji Coca-Cola Hellenic, koje može biti značajno za njihovu buduću karijeru.

Mogućnost da se prijave za učešće u programu imaju svi studenti završnih godina akreditovanih univerziteta u Srbiji i oni koji su diplomirali u periodu od poslednje dve godine. Izabrani studenti, koji prođu proces selekcije, će kroz rad sa mentorima imati priliku da unaprede svoje veštine , prvenstveno iz oblasti biznisa i menadžmenta koja će im pomoći pri budućem zapošljavanju.

Za Coke Summership program prošle godine je izabrano 26 praktikanata za različite pozicije u svim sektorima kompanije. „Tokom trajanja Coke Summership programa bio sam deo ozbiljnog I predanog  tima, rešavao različite poslovne zadatke I izazove, i bio prihvaćen od svih kao punopravan član kompanije. Kao najvredniju stvar sa prakse definitivno izdvajam to da sam upoznao veoma zanimljive ljude, kako kolege praktikante, tako i kolege u distributivnom centru”, izjavio je Lazar Živković, koji je nastavio da gradi svoju karijeru u kompaniji Coca-Cola Hellenic.

 Coke Summership trajaće šest nedelja, tačnije od 25. jula do 5. septembra 2014. godine.  Sam program koncipiran je po principu mentorskog rada. Praktikanti rade  pet dana u nedelji – četiri dana puno radno vreme, dok je peti dan predviđen za treninge, stručna predavanja i biznis radionice. Svi studenti koji uđu u program dobijaju sertifikat da su završili praksu i ući će u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic.

 Na ovaj način kompanija Coca-Cola Hellenic nastoji da podrži praktična usavršavanja mladih i time im olakša zapošljavanje, a najuspešnijima omogući internacionalnu karijeru zapošljavanjem u Coca-Cola sistemu  u Srbiji.

 Aplikacija za prijavljivanje i više informacija o Coke Summership programu mogu se naći na: www.cokesummership.com ili na FB stranici Fabrika radosti. Konkurs je otvoren do 5. maja 2014. godine.

Slične vesti