2.2 C
Belgrade
09/02/2023
Bosna i Hercegovina film muzika proza region

Otvoren je natječaj za West Herzegowina Fest No.11

whfOtvoren je natječaj za West Herzegowina Fest No.11., koji će se održati u Širokom Brijegu od 1. do 3. kolovoza 2013. godine.

I ove se godine primaju radovi u kategorijama glazba, film i kratka priča, a natječaj je otvoren do 1. srpnja. Stoga, ukoliko imate bend, ako imate ideju za film ili pišete kratke priče, prijavite se.

Glazbenici moraju poslati tri autorske skladbe u mp3 formatu ili link YouTube, Myspace, Facebook . Filmovi u trajanju do osam minuta također se mogu poslati na email ili poštom na adresu HGU Široki Brijeg, Matije Gupca bb, 88220 Široki Brijeg, BiH.

Kratke priče, koje će biti objavljene u festivalskom Fanzinu i koje ne smiju biti duže od tri kartice teksta šalju se isključivo na e -mail.

West Herzegowina Fest pokrenut je 2003. godine s ciljem da promovira kreativno izražavanje mladih u Hercegovini a s godinama je prerastao u regionalni festival koji svake godine okupi veliki broj neafirmiranih umjetnika, ali i već izgrađenih zvijezda. Tako su proteklih godina dijelom festivala bili Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster, Hladno pivo, Damir Urban

Svake godine natjecatelji, osim prilike da se predstave široj publici, imaju mogućnost osvojiti vrijedne nagrade, ali i osjetiti festivalski žar po čemu je WHF nadaleko poznat.

Više informacija potražite na službenim internetskim stranicama festivala (www.whfest.com).

Slične vesti