17.3 C
Belgrade
23/03/2023
izložbe Srbija

Otvaranje izložbe Beskućnik u petak, 14. marta u 20h u Uličnoj galeriji

beskucnikPozivamo vas na otvaranje izložbe Beskućnik, na kojoj će biti izloženi radovi nastali u okviru projekta IZ DOBRIH RAZLOGA. Otvaranje izložbe je 14. marta u 20h u Uličnoj galeriji! Izložbu čine radovi autora iz Srbije i regiona koji su se odazvali na poziv Liceulice, među kojima su Borut Vild, Dejan Dragosavac Ruta, Isidora Nikolić, Monika Lang, Bratislav Milenković, Vjeko Sumić, Mane Radmanović, Nemanja Jehlička, Vesna Pešić, Nikola Prijić, Filip Bojović, Miloš Ćosović Desko, Vuk Palibrk, Nikola Puzigaća, Davor Gromilović, Filip Pomykalo i Sanja Polovina.

LICEULICE – Iz Dobrih Razloga

 U okviru Liceulice – regionalna platforma aktivizma pokrenut  je program Iz dobrih razloga. Program se sastoji iz periodičnih poziva i konkursa, radionica, izložbi, debata i drugih aktivnosti namenjenih vizuelnim umetnicima i unapređenju socijalnih komunikacija, prilika da umetnici budu i aktivisti, artizani boljeg društva , da svojim talentom i radom doprinose pozitivnim promenama u zajednici.

 Izloženi  plakati i infografi nastali su u u okviru ciklusa posvećenog temi  „beskućništvo“ . Radovi su inspirisani rezultatima prvih istraživanja o beskućništvu u Srbiji i Beogradu, koja su sprovodili Crveni krst Palilula i Housing centar.

 Izložba traje do 4. aprila. Vidimo se!

 Više o svemu:

www.facebook.com/LICEULICE 

www.facebook.com/UlicnaGalerija

Slične vesti