4.7 C
Belgrade
27/11/2022
film radionice region Srbija

Novi edukativni sadržaji na Green Screen Fest-u

PRIJAVA ZA RADIONICU KRATKOG FILMA I VIDEA

 Međunarodni festival ekološkog filma „Green Screen Fest“ i Centar za nove komunikacije „Dokukino“ pozivaju učenike srednjih škola da se prijave na učešće u besplatnoj radionici kratkog filma i videa, koja će se održati u okviru „Green Screen Fest“- a od 14. do 16. novembra 2011. godine. Za tri dana, koliko traje radionica, učesnici će imati priliku da nauče osnove kratkog filma i videa, grupno će raditi na idejama za svoje kratake filmove, kao i na načinima realizacije istih.

 Prijavu mogu poslati učenici srednjih škola i to na taj način što će napraviti 1 (jednu) fotografiju na temu VODA i poslati je na zvaničnu e-mail adresu Festivala videoradionica@cuzs.org sa osnovnim podacima (ime i prezime, godište, škola, kontakt telefon i e-mail adresa) do 1 novembra 2011.godine. Organizatori će kontaktirati autore koji su odabrani za pohađanje radionice.

 Filmovi i video radovi će se na  radionici kratkog filma i videa u okviru „Green Screen Fest“-a snimati mobilnim telefonima i drugim netradicionalnim tehnikama snimanja filmova, jer je želja organizatora da se kroz inovativni, nekonvencionalni i svima dostupan način istraže granice kreativnog stvaralaštva mladih na polju filma i filmske umetnosti. Sve informacija o drugom po redu „Green Screen Fest“-u su dostupne na www.greenscreenfest.org .

 Vest: http://www.greenscreenfest.org/index.php?option=com_content&view=article&id=133&catid=63&Itemid=104

 Ivana Jovčić

Izvršni direktor

CENTAR ZA UNAPREĐENJE ŽIVOTNE SREDINE

Beograd, Palmotićeva 17

+381 11 3349479

+381 64 1731957

Slične vesti