25.1 C
Belgrade
08/06/2023
Srbija vesti

Nova pesnička scena u klubu ILEGALA

Predstavnici organizacije Poezin raspisuju veliki konkurs za nastup u klubu ILEGALA & plato (bivša Industrija, ispod knjižare Plato).
U novoj sezoni, predstavnici Poezina otvaraju veliku Spoken Word Poetry scenu u klubu u kome su smešteni kultura, knjige, i sve što predstavlja prave vrednosti.. Da li je to sve danas možda na neki način ilegalno, kao što kaže ime kluba, mislite o tome!
Od septembra 2012. održavaće se veliki mesečni događaji u klubu koji prima preko 300 ljudi i koji je trenutno centar undergrounda u Srbiji. Ako ste voleli Poezin u klubu Akademija, još više ćete ga voleti u ILEGALI.
Prvi veliki „Poezin Open Poetry“, planiran je za 9 septembar, nedelja od 20h. Ulaz je kao i obično FREE, jer poezija nema cenu!
Uz ove mesečne Spoken Word događaje, aktivisti Poezina planiraju i promocije knjiga koje su objavljene u ediciji „Poezin Etikete“ kao i predstavljanje zanimljivih izdavačkih poduhvata drugih srodnih organizacija i izdavačkih kuća.
Poezija – slem – poetski performans – bendovi – najbolja žurka u Beogradu – sve na jednom mestu a zove se „Poezin Open Poetry“ u klubu ILEGALA & plato.
Prijave za konkurs slati preko obrasca za prijavu: http://www.poezin.net/prijava-za-poetski-klabing/
Ili na mejl: kontakt@poezin.net
U novoj sezoni i nova poruka izvođačima: „Otvorite vašu poeziju i postanite Poezin zvezda u Ilegali„.

Slične vesti