6.5 C
Belgrade
27/03/2023
Srbija stalni konkursi

Nish magazin traži dopisnike

Mislite da imate šta da kažete, odnosno napišete, da to radite dobro i verujete da će drugi želeti da čitaju vaše tekstove? Nish magazin traži upravo takve mlade i ambiciozne ljude koji bi hteli da se priključe redakciji magazina i učestvuju u stvaranju nečeg posebnog.

Nish magazin je elektronski magazin oformljen od strane studenata (volontera) različitih fakulteta, koji izlazi svakog ponedeljka više od godinu i po dana godine sa ciljem da promoviše Niš kao grad, ali i mlade koji žive, studiraju ili rade u njemu. Zato je i svojom tematikom prvenstveno namenjen mladim čitaocima kojih u ovom trenutku ima između 3000 i 4500 po svakom novom izdanju. Jedna od tema kojom se Nish magazin bavi jesu i kulturna događanja u gradu ali i u svetu.

Možeš da se prijaviš ako:
– te zanima tehnologija, pratiš trendove koje izlaze iz nedelje u nedelju, rado skupljaš gedžete i isprobavaš nove igrice i sajtove (rubrika o tehnologiji)

– veruješ u kulturnu scenu grada Niša, strastveni si posetilac pozorišta, galerija i književnih večeri (rubrika o kulturi)

– voliš da putuješ ili stalno imaš ideju za nova putovanja, posetio si puno mesta i hteo bi da podeliš iskustva sa drugima (rubrika o turizmu)

– si obožavalac jedne od najprimenjenijih umetnosti zvanom moda, čitaš modne časopise, pratiš trendove sa poslednjih revija ( modni kutak )

– vodiš zdrav život, interesuju te medicina, biologija, hemija (bez obzira da li jesi ili nisi student medicine, biologije, hemije) ( rubrika o zdravlju)

– pratiš vesti iz svetske a i lokalne ekonomije, interesuju te trenutna dešavanja i imaš svoj komentar na njih ( ekonomski kutak )

– ne plaše te jezičke začkoljice, učiš strane jezike i voleo bi da upoznaš i druge sa njima ( jezički mozaik )

– voliš muziku, rado ideš na koncerte, čest gost na svirkama ( zabava )

– imaš stav koji voliš da staviš na papir, tj. iskucaš, voleo bi da to podeliš sa drugima u vidu kolumne ( sociološki kutak)

– si pravi filmofil, gledaš redovno nove filmove, znaš sve kultne replike i pratiš filmske festivale ( zabava)

Za prijavljivanje potrebno je da pošaljete vašu kratku biografiju i da naglasite za koju rubriku se prijavljujete i to sve pošaljete na i-mejl adresu office@nish.rs sa naznakom „Prijava za poziciju dopisnika“. Ukoliko ste već pisali za nas, molimo vas da pošaljete i link do svog rada.

Napomena: Sve pozicije u magazinu su isključivo dobrovoljnog karaktera, dakle bez novčane nadoknade.

Slične vesti