4.7 C
Belgrade
04/02/2023
fotografija

„New Energy“ Photo Contest

 

Microsoft Sinergija je najveća i najuticajnija IT konferencija u regionu. Tradicionalno, održava se svake godine i okuplja najeminentnije predavače i ljubitelje novih tehnologija. Sinergija svoju misiju ostvaruje u interakciji sa mladim i kreativnim ljudima koji svojim idejama mogu osvežiti sadržaj same konferencije.

Baviš se fotografijom, slikarstvom, arhitekturom, modeliranjem ili nečim sasvim drugim, a tvoj rad te asocira na slogan Sinergije 11, „New Energy“? Budi i ti deo Sinergija zajednice! Oseti energiju!

Prikaži svoju kreativnost, ideju i umeće – slikaj svoj rad na temu New Energy i pošalji ga na definisanu adresu i pripremi se za zanimljive nagrade!

Pravila takmičenja:

Učestvovanjem u takmičenju za najbolju digitalnu fotografiju koje organizuje Microsoft Srbija učesnik prihvata dole navedene uslove:

 • Takmičenje je otvoreno za osobe starije od 14 godina, bez ograničenja u broju prijavljenih fotografija, pri čemu ista osoba može osvojiti najviše jednu nagradu. U slučaju osvajanja nagrade, osobe koje nisu starije od 18 godina nagradu mogu preuzeti u pratnji staratelja, ili punoletne osobe sa kojom su u srodstvu. Takmičenje nije otvoreno za zaposlene Microsoft–a i članove njihovih porodica.
 • Ovo takmičenje je otvoreno isključivo za građane Republike Srbije.
 • Sav materijal mora biti slobodan od prava trećih lica, uključujući, ali ne isključivo se odnoseći na autorska prava, prava zaštićenih znakova i žigova, druga prava vezana uz intelektualnu svojinu, prava na privatnost, prava na upotrebu lične fotografije itd. Microsoft nije odgovoran za bilo koja potraživanja trećih lica vezana za kršenje navedenih prava. Microsoft može prema sopstvenom nahođenju diskvalifikovati bilo koju poslatu fotografiju koja bi mogla da predstavi kršenje gore navedenog prava.
 • Fotografije koje sadrže eksplicitne, neprimerene ili diskriminišuće scene, neće biti uzete u obzir.
 • Fotografiju treba dostaviti u JPEG formatu. Duža stranica fotografije mora biti minimum dužine od 1600px.
 • Radove i kratak opis njihove povezanosti sa sloganom „New Energy“ (od maksimalno 1000 karaktera) potrebno je poslati na photocontest@mssinergija.net​. Potrebno je da navedete i svoje kontakt podatke (ime, prezime i kontakt telefon).
 • Krajnji rok za predaju radova je 30. septembar 2011. do 23:59h, a pobednici će biti obavešteni putem mail–a do 7. oktobra 2011. godine.
 • Stručni žiri će birati pobedničku fotografiju na osnovu kreativnosti, inovativnosti i relevantnosti za temu, a pobednicima će na Sinergiji biti uručene zanimljive nagrade.
 • Najbolje tri fotografije biće jednako nagrađene.
 • Nagrade se ne mogu zameniti za gotovinu ili drugu nagradu.
 • Prijavljivanjem fotografija na ovaj konkurs, organizacioni tim Sinergije stiče pravo na njihovu moderaciju i upotrebu u promotivne svrhe u okviru konferencije, na društvenim mrežama i web stranicama.
 • Microsoft ne prihvata odgovornost za bilo kakvu štetu koja može biti izazvana dodeljivanjem nagrade bilo kojem učesniku takmičenja.

 

Molimo vas da pažljivo pročitate navedene uslove. Slanjem fotografije pristajete na navedena pravila, obaveze i uslove takmičenja.​

Slične vesti