0.5 C
Belgrade
28/01/2023
vesti

NEETIKETA

NEETIKETA je nova online etiketa putem koje je moguće objaviti  materijale nove, pretežno domaće audio i video produkcije.
Beogradska inicijativa Manekeni Bigza zauzela se za to organizujući domen i portal sa koga će se širiti aktuelno stvaralaštvo i sardžaji, do kojih, u većini slučajeva nije moguće stići putem regularnih medija.
Netiketa je osmišljena tako da u nesdostatku mogućnosti promocije, alternativna kultura, koja kao najmnogobrojnija
u nas, nađe put do konzumenata odnosno slušalačkog i gledalačkog tela.
Koristeći internet kao moderni informacioni kanal, i free download opciju, u kratkom roku svoje albume za NEETIKETU  objavila su dva beogradska sastava od kojih je jedan jedan od najpoznatijih beogradskih crossover rock bendova Dž!Dž! sa svojim prvencem pod imenom “ A onda stanem i razmislim…“
dok ubrzo posle tog izdanja usledio je „Live @ studio Underground“, živi album instrumentalnog fusion rock četverca Metak Za Zlikovca.
NEETIKETA u prognozi objavice single, i LP izdanja bendova poput Marka Aleksandra Gajića, URGH!-a, the Branke, Bolesne Štenadi, Danas Svi Znaju Da Igraju Fudbal i svih onih koji svoje kvalitetnije studijske snimke upute redakciji
Manekena Bigza.
Ovom prilikom redakcija NEETIKETE poziva bendove da nam pišu i šalju materijal, obrate nam se, ne bi li im pomogli u promovisanju materijala, i postaljanja scene na mesto koje ona zaslužuje.
redakcija
Manekeni Bigza

Slične vesti