4.9 C
Belgrade
30/03/2023
Srbija vesti

NEDELJA MLADIH U PANČEVU

Dom omladine Pančevo u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva, od 5. do 12. avgusta, obeležiće nedelju mladih. U toku ove nedelje, predviđene su promocije organizija  grada koje se bave mladima, koncerti i izložbe mladih autora.
Dom Omladine Pančevo je u saradnji sa Kulturnim centrom dobio  sredstva iz gradskog budžeta namenjena za realizaciju projekata iz oblasti iz kulture, a sredstva su opredeljena za progreme u avgustu, zbog obeležavanja Nedelje mladih u Pančevu. Obeležavanje počinje 5. avgusta promocijom kompakt diska “Pandemonijum 3”, kompilaciji na kojoj se našlo 16 pančevačkih bendova i pojedinaca.
Ovom prilikom će u holu gradske uprave od 19 časova i 30 minuta biti otvorena izložba radova svih onih koji su konkurisali na ovom takmičenju u izradi logoa koji će se koristiti u svrhu promocije Kancelarije za mlade. Pobedniku će biti dodeljena novčana nagrada u visini od 20 hiljada dinara, dok će takmičare koji su zauzeli drugo i treće mesto nagraditi sponzor.
Obeležavanju Nedelje mladih priključili su se i Planinarsko društvo “Soko” i Unija studenata grada Pančeva koji su 13. avgusta studentima Pančeva obezbedili izlet na reku Gradac odnosno besplatan ulaz na gradski bazen.

Slične vesti