3.6 C
Belgrade
04/12/2022
drama Hrvatska region

Natječaj za neobjavljeni dramski tekst

CEKAPE – Centar za kreativno pisanje raspisuje natječaj za neobjavljeni dramski tekst. Sudjelujte u natječaju i osvojite besplatne radionice Centra za kreativno pisanje!!
Napisali ste dramski tekst, želite da ga netko što prije pročita, a niste se prijavili na radionicu pisanja drame. Sudjelovali ste u radionici, konačno završili svoju prvu dramu, ali ljeto je i nitko ne odgovara na vaše molbe da je pročita. Imate ideju, likove i dramsku radnju, htjeli biste se prijaviti, ali nema radionice. Ne možete čekati jesen jer vama se baš sada piše.
Ili jednostavno, imate dramski tekst i ne znate što biste s njim.

U bilo kojem slučaju, ne ostavljajte ga u mračnoj ladici.

CEKAPE centar za kreativno pisanje raspisuje natječaj za neobjavljeni dramski tekst!

Pravo sudjelovanja imaju svi koji žele i mogu napisati dramski tekst, osim profesionalnih pisaca i studenata dramaturgije.

Poslane tekstove ocjenjuje žiri od 3 člana, a CEKAPE vam dodjeljuje tri nagrade:

1.nagrada – besplatna radionica pisanja drame
2.nagrada – 50% popusta na bilo koju radionicu u centru
3.nagrada – 25% popusta na bilo koju radionicu u centru

Dramske tekstove šaljite na cekape.drama@gmail.com Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili poštom na disketi/cd na adresu: CEKAPE – Centar za kreativno pisanje, Zagreb, Amruševa 10.

Natječaj je javan, a autori uz svoj tekst moraju napisati puno ime i prezime, adresu i broj telefona i, ako žele, kratku biografiju. Autori koji žele da im priče budu objavljene pod pseudonimom, moraju poslati osobne podatke koji će biti poznati samo žiriju.

Popis svih dramskih tekstova bit će objavljen na www.cekape.com, a deset tekstova po izboru žirija u našem online časopisu.

Pišite i šaljite, imate vremena do 1. rujna 2010.

Slične vesti