-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
Hrvatska region

Natječaj Galerije Nano

Galerija Nano je raspisala natječaj za izlaganje multimedijalnih i novomedijskih radova u Galeriji za 2010/2011. godinu.
Galerija Nano, u sklopu Art Metamedia, projekta prezentacije novomedijske i multimedijalne umjetnosti, organizira natječaj za umjetnike i kustoske koncepcije. Prijave se primaju do 30. lipnja.
Na natječaj se mogu prijaviti studenti završnih godina akademija umjetnosti i sličnih fakulteta kao i ostali mlađi neafirmirani i afirmirani umjetnici i kustosi.
U obzir dolaze radovi u sljedećim medijima: multimedija; digitalni video, video instalacije, audio instalacije, net.art, animacija, performansi, akcije i sl.
Dokumentaciju o predloženim radovima ili projektima slati u formi maila, linkova, CD-a ili DVD-a (u standardnim programima i formatima: avi, mov, wav, mpeg, mp3, htm, swf, jpg, tiff, bmp, gif, pdf, doc, pps i sl, za PC, Windows XP ili s potrebnim programima i uputstvima)
Prijavnicu i dokumentaciju poslati e-mailom ili priložiti uz dokumentaciju koja se poštom šalje za natječaj.
Dokumentaciju veću od 6 MB slati na adresu: Galerija Nano, Gajeva 26, 10000 Zagreb.
Prijavnice slati na e-mail adresu: nano@artenativa.hr
Prijavicu možete preuzeti ovdje.
Kandidati će u najkraćem roku biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Radovi poslani poslije roka (na trajno otvoreni natječaj) razmatrat će se periodično i u odnosu na preostale produkcijske mogućnosti programa.

Slične vesti