12.6 C
Belgrade
25/03/2023
fotografija kutak za mlade Srbija

National Geographic Srbija & Canon foto konkurs

homePrijavite se za učešće u novom National Geographic & Canon foto konkursu i osvojite vredne nagrade. Konkurs ima tri kategorije: ljudi, mesta i priroda.

Konkurs počinje 1. maja 2013. godine, a fotografije se primaju do 30. novembra 2013. godine. Mesec decembar rezervisan je za žiriranje, a pobednike ćemo objaviti početkom januara 2014. godine.

Stručni žiri će odabrati najbolju fotografiju konkursa kao i najbolju fotografiju u svakoj kategoriji. Autor najbolje fotografije konkursa po izboru žirija dobija Canon EOS650D + 18 55 IS, kao i jednogodišnju pretplatu na časopis National Geographic Srbija. Autore pobedničkih fotografija u svakoj od kategorija po izboru žirija očekuju nagrade iznenađenja i jednogodišnje pretplate na časopis National Geographic Srbija.

Stručni žiri koji će odlučivati o pobednicima čine: Igor Rill – urednik časopisa National Geographic Srbija, Dragoljub Zamurović – fotograf časopisa National Geographic Srbija, Art direktor časopisa National Geographic Srbija, Katarina Mitrović – Canon.

Posetioci sajta će takođe imati priliku da odaberu svoje favorite. Glasanje će biti otvoreno u prvoj polovini svakog meseca, a imacemo ukupno 7 krugova. Pobednik svakog kruga biće nagrađen jednogodišnjom pretplatom na časopis National Geographic Srbija i NG poklon paketom. Za 7 finalista glasaće se u drugoj polovini decembra , a autor pobedničke fotografije po izboru posetilaca sajta dobija štampač Canon Pixma MG 6350 i jednogodišnju pretplatu na časopis National Geographic Srbija.

Za detaljnije informacije pogledajte propozicije konkursa.

Slične vesti

1 comment

Diskrecija Krucijalna 17/09/2013 at 04:41

Za koji andrak je organizatorima konkursa potreban JMBG, poverljiv podatak o licu? Identitet se lako moze dokazati PROMENLJIVIM brojem licne karte a ne necim sto je dato jednom zauvek i cija zloupotreba od strane nekog ko hackuje sajt organizatora je prilicno moguca.

Comments are closed.