4.7 C
Belgrade
04/02/2023
Srbija vesti

NASTUP MUZIČKIH GRUPA „ I DUHOVI“ I „HIPNAGOGA SLIKE“

STUDIO 21, Pančevo

Održan KONCERT U PETAK 14. oktobra,

u Studiu 21,

sa početkom u 21h

 NASTUPALI „ I DUHOVI“ i „HIPNAGOGA SLIKE“

 „I Duhovi“ su bend iz Beograda. Nastali su krajem 2007. godine. U protekle dve godine, „I Duhovi” su snimali svoj prvi album, sa producentom Mirkom Lukovićem. Album je završen. Ima 12 pesama i zove se “Nizašta”. O detaljima – uskoro. 
Album “Nizašta” je snimljen u postavi: Milan Bogdanović – vokal, gitara (ex-Sherilyn Fenn, Veiled Into, Autopark), Nemanja Subotić – gitara (Rare), Miroslav Cakić – bas, Ivan Marjanović – bubanj. U međuvremenu, bendu se pridružio novi bubnjar, Vladimir Đorđević.  „I Duhovi“ nisu preterano pametni kada je u pitanju žanrovska klasifikacija njihove muzike. Ako bi im neko baš prislonio pištolj uz glavu, odgovorili bi da je to alternativni pop. A možda bi i zažmureli i nadali se da će promašiti. „

http://www.facebook.com/iduhovi.band
http://www.reverbnation.com/iduhovi
http://www.myspace.com/iduhovi

Grupa “Hipnagoga Slike” nastala je 2007. godine i do 2011. godine u njoj su svirali i družili se Vojislav-gitara, Igor- bas, i Nemanja Bajac- bubnjevi. Od januara 2011. godine u sastav grupe umesto Nemanje došao je Darko Đurić i grupa nastavlja sa daljim stvaranjem nove muzike. 

http://www.youtube.com/watch?v=gEouJhLwYvc
http://www.youtube.com/watch?v=xMCk2auiruQ
http://www.youtube.com/watch?v=9BVlEg3cWyY

Slične vesti