5.1 C
Belgrade
01/12/2022
muzika region Srbija

Najveći HAUS spektakl na Balkanu u ovoj godini (Smederevo)

Poslednjeg dana aprila, prvi put u Srbiji, u smederevskoj Tvrdjavi počeo je 24 muzički festival u organizaciji Burning House a pod pokroviteljstvom grada najveći svetski  House DJ-evi od kojih je većina već dobro poznata našoj publici, nastupili su na sceni u velikom gradu Tvrdjave I ljubiteljima House zvuka priredili nezaboravan prvomajski uranak. Nekoliko hiljada poštovalaca ove vrste muzike, osim u komercijalnim, lounge I house miksevima, uživalo je i u vizuelnim efektima i raskošnom vatrometu.

Junior Jack & Kid Creme, Sandy Rivera, ATFC, Chocolate Puma, David Penn, Tara Mc Donald, Steve Edwards i ostali najavljeni izvođači držali su Smederevce I njihove goste na nogama I u dobrom raspoloženju tokom večeg dela dana I noći, ali se muzički spektakl završio nešto ranije nego što je planirano zbog loših vremenskih uslova. Zajednički poklon svih izvodjača publici je slika koju će smederevci verovatno dugo pamtiti, uspomena koju čak ni pljusak koji je usledio dugo neće izbrisati.

Dobra organizacija I medjusobna saradnja MUPa, Parking servisa I drugih gradskih službi, učinili su ovaj muzički festival izuzetno bezbednim, te je čitava manifestacija prošla bez incidenata. Ovaj spektakl potvrdio je Smederevo kao dobrog domaćina, organizatora I koordinatora pa I ne čudi što je organizacija Burning house veću, dužu I bolju žurku obećala već za narednu godinu.

 

Slične vesti