Nagrada iz legata Milene Blagojević

Filed under: časopisi,konkursi za mlade autore,Srbija |

radio_telefunkenZbog velikog broja neradnih dana u januaru, redakcija časopisa LINK pomera rok za predaju radova sa 15. na 27. januar.

Godišnja nagrada „Milena Blagojević“ dodeljuje se autoru najboljeg radijskog priloga autora starosti do 35 godina objavljenog u prethodnoj godini.

Tema je slobodna, a paket ne sme biti kraći od 1 minuta, niti duži od 10 minuta. Kao prateću dokumentaciju, potrebno je poslati najavu, informacije o trajanju priloga, kad i gde je emitovan.

Žiri u sastavu dr Dubravka Valić Nedeljković, mr Sanja Bošković i Jovan Stojanović-Cope proglasiće za pobednika novinara koji je temu obradio iz što više uglova poštujući pravila radijskog izražavanja. Nagrađeni autor, pored diplome, dobija i novčanu nagradu u dinarskoj protivvrednosti 500 evra.

Radove možete poslati u elektronskoj formi na mejl tanja.prodanov@mediart.org ili poštom na adresu: časopis Link, Bul. M. Pupina 6/III (c/o UNS), 21 000 Novi Sad.  Jedan autor može da prijavi najviše tri rada.

Legatom upravlja porodica Milene Blagojević, radijske novinarke koja je poginula neposredno pred odbranu magistarskog rada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*