0.5 C
Belgrade
28/01/2023
konkursi za mlade autore muzika Srbija

Muzički konkurs – Promene

Otvoren je drugi konkurs za nastup na On the road u pod nazivom „Promene“. Od 20. aprila do 01. septembra 2011. godine. Svi zainteresovani solo izvođači, bendovi i disk džokeji mogu da konkurišu za nastup.

Svi zainteresovani konkurišu tako što će se registrovati na našem sajtu. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na lokalnim i regionalnim nastupima 2011, i dobija svoju stranicu na www.ontheroad.rs].[nbsp

Mesta gde su obezbedjeni nastupi

Squere – Krnjaca
Retro – Stara Pazova
Fest – Zemun
Danguba – BG
Route 66 – NS
KB – Pozarevac
Svilajnac
Smederevska Palanka
Povetarac – N. Beograd

Ove godine vaši facebook prijatelji mogu vam pomoći da nastupite na On the road festivalu.i na radio i TV gostovanjima. „Like“ dugme pored imena benda, otvara vrata On the road. Glasanje će pratiti urednici pojedinačnih pod segmenata rublike muzika, Predsednik žirija Dejan Dražić.

Glasnaje je organizovano na nedeljnom mesečnom i finalnom nivou, (i vandredni preseci u zavisnosti od gostovanja i obezbeđenih prostora za svirke).

Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji će na sajt da postave svoje pesme ili dužim DJ setom na sajt www.youtbe.com..

Rezultati konkursa biće objavljeni 14. septembra, a pobednicima će biti dodeljene i nagrade, spisak nagrada će biti objavljen do 21.08.2011. (početni nagradni fond 90.000 dinara),  nagradama iznenađenja u toku trajanja samog konkursa bićete obaveštavani na sajtu www.ontheroad.rs

Slične vesti