-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
Srbija

Mozaik malog formata V

Grupa AMETIST u saradnji sa galerijom FENIKS organizuje izložbu: „Mozaik malog formata V“ izložba je koja se tradicionalno organizuje kao godišnja izložba galerije Feniks, sa namerom da predstavi reprezentativne radove u tehnici mozaika.

Pozivaju se svi profesionalni umetnici iz zemlje i inostranstva, odnosno svi oni koji su dugogodišnjim radom u tehnici mozaika ostvarili zadovoljavajući tehnički i estetski nivo.

Izložba se otvara 7. decembra 2010. u 19h.

Propozicije:
Svaki autor može učestvovati sa jednim do dva rada u tehnici mozaika, koji su nastali u poslednjih godinu dana, ograničenog formata do 25×25 cm, sa mogućnošću kačenja na zid, odnosno profesionalnog postavljanja. Format 25x25cm važi kao ukupna dimenzija rada, odnosno sa ramom! Galerija ne snosi odgovornost za oštećenje radova koji nisu propisno tehnički izvedeni (izliveni) i adekvatno opremljeni. Pozvamo sve zainteresovane umetnike da se prijave za učešće na ovoj izložbi i donesu svoje radove u galeriju Feniks 19. i 20. novembra od 11-19h.   Uz rad dostaviti i fotografiju rada u digitalnoj formi 300 dpi jpg i biografiju.

Participacija:
Svi izlagači participiraju sa po 1000 din u troškovima štampanja materijala (katalog, pozivnice, plakat). Troškove organizacije izložbe snosi galerija. Organizator izložbe ne snosi troškove transporta rada!

Nagrade:
I ove godine će biti dodeljene tri nagrade. Dobitnik prve nagrade stiče pravo na izlaganje u galeriji Feniks tokom 2011.g. Dobitnicima druge i treće nagrade će biti dodeljene plakete.

Galerija FENIKS  Tadeuša Košćuška 28,  Beograd
e-mail: galleryfenix@sezampro.yu http://www.arte.rs/sr/galerije/galerija_fenix-505/
kontakt osoba za Galeriju Feniks: Branka Pavić Basta, tel. 32 85 951,  064 94 36 530

Grupa AMETIST
Kontakt osoba: Petar Vujošević     063/72 44 003   e-mail: grupa.ametist@beotel.net

Slične vesti