Modni festival “Katapult“

Filed under: festivali,Srbija |

Modni festival“ Katapult“ biće održan od 11-13. novembra od 10-22h u Delta City-ju, omiljenom beogradskom šoping centru.

Podstaknut velikim uspehom oktobarskog „Katapulta“, koji je ugostio oko sto neafirmisanih umetnika i dizajnera, organizator festivala Pero Art Centar obogatio je jedanaesto, novembarsko izdanje mnogim novitetima. Delta City će tokom 11, 12 i 13. novembra biti centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.

Trodnevni festival „ Katapult“ okupiće oko 150 izlagača koji će posetiocima predstaviti maštovitu, inspirativnu i unikatnu ponudu nakita, modnog asesoara, odeće i obuće.

Na prodajnoj izložbi biće prikazane cipele, torbe, broševi, ogrlice, minđuše, majice, haljine, rajfovi koji će začiniti vaš stil i izdvojiti vas od ostalih.

Program „Katapulta“ upotpuniće modna revija koja će biti održana tokom festivala!
Manekenke agencije „Fashion Glam R’n’R“, na nesvakidašnjoj reviji poneće modele učesnika novembarskog modnog festivala.

Pero Art Centar želi da posetiocima ukaže na važnost očuvanja životne sredine i sve mogućnosti korišćenja recikliranih materijala pa je i ovog puta scenografija osmišljena u saradnji sa kompanijom „RECAN“, vodećim reciklažnim centrom u regionu.

„Katapult“ je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti. Danas je „Katapult“ najrelevantniji i najprestižniji prikaz stvaralačkih tokova mlađe generacije.

PERO ART CENTAR

Dubljanska 69, Vračar
Tel: 011 240 21 42
Mob: 061 5555 404

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*