5.1 C
Belgrade
01/12/2022
konkursi za mlade autore Srbija

Međunarodni akademski kurs ’’Meet what you eat’’

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Novi Sad, od 22. do 29. maja 2011. godine, organizuje međunarodni akademski kurs na temu prehrambene tehnologije “MEET WHAT YOU EAT”.

Učesnici kursa će kroz niz interaktivnih predavanja, radionica i stručnih poseta kompanijama imati priliku da se upoznaju sa osnovama funkcionalnih i nutritivnih svojstava hrane koja se svakodnevno konzumira. Takođe, želja nam je i da učesnicima prikažemo našu zemlju kao jednu modernu sredinu, u kojoj mladi ljudi vode računa o stilu sopstvenog života, a samim tim i o svojoj budućnosti.

Na kursu će učestvovati 25 studenata sa više od 15 evropskih univerziteta, kao i studenti Univerziteta u Novom Sadu.

 

Realizacijom ovog projekta studenti sa našeg Univerziteta imaće priliku da od svojih inostranih kolega saznaju na koji način se na evropskim univerzitetima pristupa problematici proizvodnje hrane, koji su novi trendovi u ovoj oblasti u zemljama iz kojih učesnici dolaze, kao i da kroz timski rad uoče prednosti rada u multikulturalnoj sredini.

Predavanja će izvoditi tim eminentnih profesora sa Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu.

Ukoliko želite da budete deo ovog događaja i da učestvujete u organizaciji istog – pišite nam na     novisad@best.eu.org

Više informacija možete naći na internet sajtu organizacije – www.bestns.org.rs

 

Slične vesti