27.8 C
Belgrade
19/07/2024
Lorry Medlin nove knjige Srbija

Lorry Medlin – Odbačena

U prodaji je ljubavni roman „Odbačena“ koji potpisuje autorka Lorry Medlin.

Kada je Emilija Riči, kći lokalnog vinogradara sa juga Kalabrije, u kancelariji svoga oca upoznala Ma­xi­mi­lijana Lombardija, uspešnog i poznatog turističkog maga iz Palerma, ni slutila nije da će joj taj susret život okrenuti naopačke. Ni Maximilijano, privlačan i nadasve šarmantan srcelomac, nije očekivao da će se novo poznanstvo i bezazleni flert završiti brakom, a ponajmanje da će se taj brak okončati istog dana kada je i započeo.

Ema i Max se zaljubljuju, ali život, sudbina ili neka druga, viša sila, za njih su imali sasvim drugi plan. Na dan njihovog venčanja na videlo neočekivano izlaze porodične tajne protkane izdajom, lažima i ma­ni­pu­lacijom, što će Emilijin život promeniti u potpunosti.

Kako oprostiti izdaju, kako se pomiriti sa lažima i povratiti izgubljeno poverenje? Kako prihvatiti či­nje­ni­cu da si samo ime bez korena i ugušiti ljubav koju istovremeno želiš i oživeti i ubiti? Kako pobediti sebe i izdići se iznad sopstvenog bola? Da li je ljubav u stanju da prevaziđe baš sve životne prepreke?

Roman se može naručiti po ceni od 800 din.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    Slične vesti