-0.4 C
Belgrade
29/03/2023
Srbija

Laguna Spark Bukmark: Napišite tekst i osvojite knjigu

Dragi fanovi Frenzy Spark magazina, već smo zašli u mesec oktobar, koji je poznatiji i kao mesec knjige. Svi znamo da se krajem oktobra održava čuveni Međunarodni beogradski sajam knjiga, (ove godine 56. po redu). To je događaj koji našu redakciju čini srećnom, a nadamo se i sve vas. Zato smo rešili da priredimo jednu zanimljivu akciju u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, pod naslovom “Laguna Spark Bukmark“.

Ako ste ljubitelj dobre knjige, a pre svega Laguninih izdanja, pošaljite nam vaš kratki prikaz knjige koju ste pročitali i koja je na vas ostavila dobar utisak.Sigurno  vas je čitanje neke knjige razveselilo, ganulo, nateralo na razmišljanje ili pružilo uvid u nešto što do tada niste znali. Nakon čitanja ste poželeli da to podelite sa prijateljima, a Frenzy Spark vam nudi priliku da to podelite sa njegovim čitaocima. Pet najboljih prikaza knjiga, biće postavljeno na našem sajtu u rubrici “Book Club“, a autori postavljenih tekstova dobiće po jednu Laguninu knjigu na poklon. Od pet najboljih tekstova koji će biti postavljeni na našem sajtu, tri teksta odlaze u novembarsko izdanje Frenzy Spark magazina. A biće tu još nekih iznenađenja od strane Frenzy Spark magazina. Postanite i vi deo Spark tima! Podelite i preporučite ostalima neki dobar naslov dok idemo u susret Sajmu knjiga.

Akcija “Laguna Spark Bukmark” kreće od danas, 6. oktobra i trajaće do 21. oktobra. Tekstove nam možete slati na našu dobro poznatu email adresu: magazine@frenzyspark.com.

Napomena: Molimo vas da tekstovi koje šaljete imaju minimum 700 reči, kao i to da pri pisanju koristite latinična slova “č,ć,š,đ,ž” jer u suprotnom vaš tekst nećemo uzeti u razmatranje. Izbor i ocenjivanje tekstova vrši uredništvo Frenzy Spark magazina.

Uredništvo  Frenzy Spark magazina u saradnji sa Lagunom

Slične vesti