18 C
Belgrade
23/03/2023
film Hrvatska književnost muzika poezija proza region

Konkurs za zbornik “FiKnjiMu u glavu”

Povodom prve godišnjice održavanja programa “FiKiMu – Film, književnost, muzika”, Klub Studenata Filozofskog Fakulteta poziva Vas na konkurs za zbornik radova “FiKnjiMu u glavu”.

FiKiMu je program na kojem se javno izvode i prikazuju razne vrste autorskih književno-umjetničkih, glazbenih, izvedbenih i filmskih radova te se promiče sloboda umjetničkog izražavanja i svijest o potrebi za umjetničkom intervencijom u vlastiti društveni kontekst. Ovim zbornikom želimo predstaviti literarni rad dosadašnjih sudionika programa te prikazati presjek suvremene književne produkcije autora/ica koji dosad nisu sudjelovali na programu.

U obzir dolaze svi autorski književno-umjetnički tekstovi. Tema natječaja je slobodna.

Propozicije natječaja

Na natječaj treba poslati sveukupno do deset radova. Moguće se prijaviti u više kategorija. Dužina teksta nije ograničena. Radove treba pisati u Wordu, Times New Roman, font 12, prored 1,5. Format je .doc ili .docx.  Radovi mogu biti pisani na bilo kojem od BHSC jezika, a trebaju biti potpisani imenom i prezimenom autora/ice u donjem desnom kutu. Radove treba slati u jednom dokumentu te ih odvajati opcijom prijeloma stranice.

U zasebnoj datoteci treba priložiti podatke o autoru/ici (ime i prezime, e-mail adresa i kratka biografija).

Radove treba poslati na fikimu.ksff@gmail.com (uz naznaku “FiKiMu) zaključno s 18. ožujka 2017. godine.

Imena odabranih autora/ica bit će objavljena dva tjedna nakon završetka natječaja. Odabrani radovi bit će objavljeni u zborniku “FiKnjiMu u glavu”, a promocija će se održati krajem travnja 2017 godine.

 

Slične vesti