0.5 C
Belgrade
28/01/2023
film Srbija

Konkurs za učešće na reviji kratkog filma Short cut 2012

Početak:
27 Jan 2012
Kraj konkursa:
15 Feb 2012

Kulturni centar Inđija raspisao je konkurs za učešće na drugoj reviju kratkometražnog filma “Short cut” koje je planirano za kraj februara 2012. godine.

Zainteresovani stvaraoci (profesionalci i amateri) mogu prijaviti radove putem prijavnog formulara koji se nalazi nasajtu KC Inđija, odnosno OVDE.

Filmovi koji se prijavljuju ne mogu trajati duže od 15 minuta i ne mogu biti proizvedeni pre jula 2010. godine.

U pogledu teme i forme, nema fiksnih kriterijuma, a selekciona komisija neće uzimati u razmatranje jedino radove koji sadrže uvredljive i agresivne poruke ili sadržaj.

Potrebno je dostaviti popunjen formular, fotografiju autora i filmove u formatu DV/DVD/MPEG ili DivX najkasnije do 15. februara 2012. godine – poštom na adresu: Kulturni centar Inđija, Vojvode Stepe 40a, 22 320 Inđija, sa naznakom “ZA SHORT CUT”.

Dodatne informacije moguće je dobiti posredstvom telefona: 022/21-50-148 ili putem e-maila, na adresu: pr.kci@indjija.net.

Autori, čiji će filmovi učestvovati na reviji, biće obavešteni do 23. februara.

Selekcionu komisiju čine: Zorica Banić, Sanja Sajfert (diplomirani istoričar umetnosti) i Milica Živković (diplomirani menadžer u oblasti kulture i medija – master), dok je predsednik komisije Milan Lolić (diplomirani filmski režiser iz Beograda).

Kao prateći program festivala, biće organizovana izložba fotografija na temu “Film”, pa su svi zainteresovani pozvani da, ukoliko žele da učestvuju na izložbi, primere fotografija sa ličnim podacima i kontakt telefonom dostave na mail pr.kci@indjija.net, sa naznakom “Za foto konkurs ‘Short cut’”, do 5. februara 2012. godine.

Slične vesti