22.2 C
Belgrade
04/06/2023
muzika Srbija

Konkurs za učešće na prvom beogradskom festivalu kantautora

MusicPrvi beogradski festival kantautora biće održan od 28. do 30. novembra 2014. godine u Beogradu.

Organizator Festivala je „Arte“ ‒  Agencija za umetničko stvaralaštvo iz Beograda. Direktor Festivala je Miodrag Jakšić.

Na Festivalu će nastupiti 12 kantautora, koji će biti određeni na osnovu ovog međunarodnog konkursa, kao i tri specijalna gosta po pozivu organizatora, kao gosti, van takmičarske konkurencije. Međunarodni stručni žiri i žiri publike, sastavljen od kompetentnih eksperata u ovoj oblasti, na Festivalu doneće odluku o tri nagrade: prvoj, drugoj i trećoj.

Konkurs za učešće u takmičarskom programu Festivala otvoren je od 26. septembra do 26. oktobra 2014. godine.

Na konkurs se mogu prijaviti punoletni autori, kantautori iz celog sveta, isključivo sa autorskim, ličnim tekstom i muzikom koju izvode, uz pratnju jednog instrumenta.

Zainteresovani svoje radove u video-formatu, sa snimkom dve pesme koju izvode, tekstom te dve autorske, umetničkom biografijom i ličnom fotografijom, treba da pošalju na imejl-adresu: arte.konkurs@gmail.com

Selekciona komisija će od prispelih radova na konkurs odabrati 12 takmičara, do 31. oktobra 2014. godine, i svoju odluku javno objaviti preko elektronskih i štampanih sredstava komunikacije.

 

Miodrag Jakšić,

direktor Festivala

Slične vesti