5.6 C
Belgrade
06/12/2022
Crna Gora muzika region

Konkurs za „Suncane skale“

Koncertno muzička agencija – produkcija “Skale“ raspisala je konkurs za izbor novih kompozicija u kategoriji NOVE ZVIJEZDE i PJESMA LJETA. Kompozicije koje se šalju na konkurs ne smiju biti ranije izvođene, a maksimalno trajanje je 3′ 30“. Radove slati e-mailom na adresu suncaneskale@t-com.me u mp3 formatu u demo verziji do 30. aprila 2011. godine.

Uz kompoziciju za Nove zvijezde priložiti biografiju, 2 fotografije izvođača, ime autora i kontakt telefone. Slanjem na konkurs, autori i izvođači prenose pravo na organizatore da iste ustupe trećem licu i štampaju na nosačima zvuka i slike.

Primljene kompozicije autori su dužni da studijski aranžiraju i obrade i da po dogovoru sa organizatorom odrede izvođače. Post produkciju svih primljenih kompozicija realizuje organizator koji garantuje autorima i izvođačima odabranih kompozicija: učešće u jednoj od večeri festivala, direktan TV i radio prenos, štampanje njihove kompozicije na festivalskom CD-u, katalogu programa, plakatu i press-u festivala. Za najbolje kompozicije organizator će obezbijediti nagrade i festivalska priznanja, zlatnu, srebrnu i bronzanu Sirenu.

Pravo učešća na konkursu imaju autori iz cijelog svijeta, a prispjeli radovi se ne vraćaju. Festival će se održati od 3 do 5 jula 2011. godine u Herceg Novom.

Slične vesti