14.6 C
Belgrade
30/05/2023
konkursi za mlade autore Srbija

Konkurs za seminar PR days 2014

prdaysAko ste zainteresovani za oblast političkog PR-a, pozivamo Vas da se prijavite na šesti seminar „PR days 2014“, koji organizuje PR tim Fakulteta političkih nauka. Na seminaru će se kroz predavanja, radionice i debate polaznici upoznati sa manipulacijama u medijima, kriznim situacijama, političkom kulturom, reputaciji PR-a kao zanimanja i odnosa koje to zanimanje ima sa novinarstvom u Srbiji danas.

Neki od predavača na seminaru biće Olivera Kovačević, voditeljka i urednica emisije „Da Možda Ne“, Krešimir Macan, generalni menadžer agencije Manjgura, Zoran Kesić i autorski tim emisije „24 minuta“, Tatjana Vojtehovski, direktorka agencije „Wojtehovski communications“, Bojana Lekić, direktorka agencije „Brandon“ i mnogi drugi.

Tokom seminara će biti održane i rasprave o nivou političke kulture i medijske pismenosti u Srbiji i merama za poboljšanje u ovim oblastima.

Seminar će zatvoriti uspešni komičari i humoristi diskusijom na temu „Satira u političkoj sferi“

PR Days se održavaju od 21. do 23. maja 2014, a po završetku predavanja, svim učesnicima biće uručeni sertifikati.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti slanjem popunjenog formulara na e-mail pr.days@outlook.com. Krajnji rok za prijavu je 15. maj 2014. godine.

Slične vesti