0.9 C
Belgrade
28/03/2023
Srbija vizuelne umetnosti

Конкурс за самосталне и групне изложбе у ликовној галерији за излагачку 2016. годину

vrbasКУЛТУРНИ ЦЕНТАР ВРБАСА
РАСПИСУЈЕ
КОНКУРС
ЗА САМОСТАЛНЕ И ГРУПНЕ ИЗЛОЖБЕ У ЛИКОВНОЈ ГАЛЕРИЈИ ЗА ИЗЛАГАЧКУ 2016. ГОДИНУ
Позивају се сви заинтересовани ликовни, примењени и мултимедијални академски уметници да дају своје предлоге за организацију самосталних или групних изложби.

Документација за конкурс треба да садржи:
– 10 фотографија радова који се предлажу за изложбу, са назначеном димензијом, техником и годином настанка- штампано и на цд-у ( 300dpi, у случају да изложба буде прихваћена те фотографије биће коришћене за штампани материјал);
– Професионалну биографију аутора;
– Сажету концепцију изложбе;
– Технички опис изложбе;
– Контакт адресу, и-мејл адресу и телефоне;
– Каталог са претходне изложбе (ако има).

Конкурс је отворен до 1. децембра 2015.године. Непотпуни конкурсни материјал неће бити разматран. Конкурсни материјал се не враћа. Документацију слати на адресу:
Културни центар Врбаса, Маршала Тита 87, 21460 Врбас, уз напомену „Конкурс за излагање у Ликовној галерији“.

Културни центар Врбаса се обавезује да постави изложбу, организује отварање, медијску подршку и штампа пропратни материјал у складу са могућностима. Око појединости сваке изложбе појединчано, договараће се аутор и галериста.

О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет Ликовне галерије Кулутрног центра Врбаса. Сви пријављени аутори ће бити обавештени о резултатима конкурса путем и-мејла до краја децембра 2015.године.

За додатне информације можете се обратити на бројеве телефона 021/708-208 или 064/8577079 код галеристе др Силвие Јелачић.

Slične vesti