17.8 C
Belgrade
31/03/2023
književnost poezija region Srbija

Konkurs za poetski zbornik „Arte stih“ (Vol. 3)

arteNakon poetskih zbornika „Arte stih“ (Vol. 1 i Vol. 2), Izdavačka kuća „Arte“ raspisuje konkurs od 17. 12. 2014. do 31. 01. 2015. godine za novi, treći broj „Arte stiha“ koji će predstaviti aktuelna autorska pesnička ostvarenja iz 2014. godine.

Svi oni koji žele da budu uvršteni u ovaj zbornik treba da pošalju dve svoje lektorisane pesme po izboru, potpisane imenom i prezimenom i nazivom grada i države (iznad naslova pesama) u jednom dokumentu i kratku biografiju (do šest rečenica) i kontakt podatke (telefon, adresa i mesto stanovanja) u drugom, posebnom dokumentu na imejl-adresu: arte.konkurs@gmail.com do 31. 01. 2015. Svi radovi dostavljeni posle tog datuma neće biti uzeti u odabir za ovu knjigu.

Lektorisane pesme i SVE tražene elemente dostaviti isključivo u word formatu (font Times New Roman, veličine 12, Serbain Latin).

Participacija u izdavanju ove knjige iznosi 800 dinara (po primerku knjige) za sve one koji će biti zastupljeni u knjizi i mora biti uplaćena na ARTE račun broj: 330-4006730-42 (Credit agricole banka) do 01.03.2015. godine. Uplate se vrše nakon 01.02.2015 i objave imena zastupljenih autora u zborniku. Uplate iz inostranstva (10 evra po knjizi) vrše se putem „Western union“ transakcija, na ime Miodrag Jakšić. Moguće je naručiti neograničeni broj knjiga, uplatom definisanih sredstava.

Knjiga „Arte stih“ (vol. 3) biće objavljena sredinom aprila 2015. godine. Knjiga će biti objavljena u Arte biblioteci „Poetika“, modernog dizajna i preloma i predstavljaće svojevrsni ID, ličnu kartu pesnika i omogućiti i izdavaču i svakom autoru, ponaosob, lakšu afirmaciju i zakazivanje promocija i književnih večeri po Srbiji i regionu, kao što je to bio slučaj i sa prva dva izdanja ove knjige.

Pozovite sve vaše kolege i koleginice, pesnikinje i pesnike, za koje vam je stalo da budu zastupljeni u ovom projektu i obavestite ih o ovim detaljima kako bi na vreme poslali svoje radove.

Sve dodatne informacije na: arte.konkurs@gmail.com

Slične vesti