17.3 C
Belgrade
23/03/2023
poezija proza region Srbija

Konkurs za Oktobarski UrLiK Mladih 2015

urlikPisci. Glumci. Muzičari. Performeri. Režiseri. Umetnici. Mladi, ovo je poziv za vas!

Ako pišete poeziju, prozu, komponujete, svirate, snimate kratke filmove, izvodite performanse ili se bavite nekim drugim vidom umetnosti, a želite svojih pet minuta da bi to predstavili drugima, prijavite se na „Oktobarski UrLiK Mladih“.

Prijave isključivo slati na urlik.subotica@gmail.com sa naznakom u naslovu (subject) OKTOBARSKI URLIK 2015 _ ime i prezime. Prijava traje do 15. oktobra 2015.g. Spisak učesnika „Oktobarskog UrLiKa Mladih“ će biti objavljen 18. oktobra 2015. godine.

Za prijavu poslati tri pesme, kratku priču, muziku koju stvarate ili koju biste interpretirali u svom maniru, film, opis ideje za performans. Uz prijavu poslati i kratku biografiju i motivaciju za učešće.

 „Oktobarski UrLiK Mladih“ je događaj prvenstveno namenjen mladima, ali ćemo rado ugostiti i one malo starije koji se osećaju mladim.

 „Oktobarski UrLiK Mladih“ se održava od 24. do 30. oktobra 2015. godine, u prostoru Klein house / social bar & art gallery, Štorsmajerova 9, 24000 Subotica. Otvaranje manifestacije je u 20.00h. Ulaz je, kao i uvek, besplatan.

Grupa za razvoj kulturnog aktivizma UrLiK ne snosi troškove dolaska na manifestaciju i smeštaj tokom boravka u Subotici. Sve potrebne rekvizite je neophodno da umetnici sami ponesu, ukoliko ih Grupa Urlik nema u svom posedu.

Program se odvjia uz podršku Kancelarije za mlade Grada Subotica, Biblioteke Grada Subotica i Savremene Galerije Subotica.

Slične vesti