21.6 C
Belgrade
10/06/2023
kutak za mlade Srbija

Konkurs za objavljivanje studentskih naučno – istraživačkih radova u zvaničnom Zborniku! – 2.vol

mkmkm-300x217Organizatori drugog po redu konkursa za objavljivanje studentskih naučno-istraživačkih radova su Kapital Magazin Niš i Nomotehnički centar Beograd koji se bavi obrazovanjem, izdavaštvom i pravom.

Pozivaju se svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih fakulteta Republike Srbije da objave svoje naučno-istraživačke radove u okviru Zbornika radova „Nova naučna edukativna misao br.5/2013.godina“. sa ISSN brojem 2334-8631 i COBISS.SR-ID 199642636. Mogu se prijaviti studenti svih usmerenja i programa.

Tematska oblast radova i istraživanja je slobodna, shodno Vašem obrazovanju i usmerenju. Jedna od preporučenih tema je „Socijalna inovacija i zelene ideje!“

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE: 14.09.2013. – 25.10.2013.

FAZE PROJEKTA:

1. PRIJAVLJIVANJE – do 25.oktobra

Za prijavu je potrebno dostaviti popunjen prijavni formular i uverenje da ste student tj. da ste diplomirali ukoliko jeste.( skenirana diploma, indeks ili potvrda). Dakle, mogu se prijaviti i oni koji su diplomirali.

Dokumentacija se šalje na e-mail adresu:
REDAKCIJA@KAPITALMAGAZIN.RS

Prijavni formular se može preuzeti na sajtu Kapital Magazin-a ili na zvaničnoj facebook stranici magazina, a može se i zatražiti direktno putem navedne e-mail adrese.

2. POTPISIVANJE UGOVORA I IZMIRENJE TROŠKOVA OBRADE I ŠTAMPE

Nakon procesa prijavljivanja sledi obaveštenje da li je Vaš Apstrakt prošao, zatim i potpisivanje ugovora u kome se preciziraju obaveze i prava studenta koji objavljuje rad i Nomotehničkog centra Beograd i Kapital Magazina kao organizatora.

Troškovi obrade i štampe teksta iznose od 4.000rsd.
*Za članove Udruženja, obezbeđeni su povoljnji uslovi.

3. DOSTAVLJANJE RADA – do 25.novembra

Rad je potrebno dostaviti nakon prijave i potpisanog ugovora. Svi prijavljeni studenti dobijaju uputstvo o tehničkoj formi rada koja treba da bude zadovoljena(broj stranica, proredi, font..itd.).

4. ŠTAMPANJE I IZDAVANJE ZBORNIKA – decembar

Svaki kandidat čiji je rad objavljen dobija štampano izdanje Zbornika na kućnu adresu, a pored toga obezbeđeno je i elektronsko izdanje (PDF). Takođe u skladu sa budućim projektima, i u zavisnosti od interesovanja studenata koji objave radove obezbeđena su i učešća na stručnim projektima i radionicama koje budu organizovali Nomotehnički centar i Kapital Magazin.

ZA SVE INFORMACIJE BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE. NAŠ TIM KOJI PRUŽA PODRŠKU VAM STOJI NA RASPOLAGANJU 00-24H ZA SVE NEDOUMICE.

KONTAKT: REDAKCIJA@KAPITALMAGAZIN.RS
www.kapitalmagazin.rs

Slične vesti