25.1 C
Belgrade
08/06/2023
muzika Srbija

Konkurs za nastup na SHARE konferenciji

SHARE konferencija od danas otvara konkurs za mlade disk džokeje. Svi zainteresovani mogu postaviti svoj DJ miks na sajt konferencije – www.shareconference.net, a posetioci sajta će moći da glasaju za svoje favorite. Na osnovu broja glasova, tehničkog kvaliteta miksa i izbora numera, žiri će odabrati 20 pobednika koji će imati priliku da se oprobaju kao izvođači na SHARE konferenciji u Domu omladine, 8. i 9. Aprila.

Takmičenje se nastavlja na festivalu uživo, u formi duela. Istovremeno će nastupiti po dva diskdžokeja, a publika će nositi slušalice preko kojih će moći da izaberu „kanal“ onog koji im se više dopada. U zavisnosti od izbora didžeja, na slušalicama će svetleti određena boja, a na osnovu dominantne boje među publikom prepoznaće se pobednik.

Kroz ove jednočasovne nastupe, mladi diskdžokeji dobijaju priliku da se afirmišu i podele svoje veštine pred brojnim posetiocima i međunarodnim izvođačima, što je idealna prilika da unaprede svoj profesionalni život. Dom Omladine će tako biti mesto susretanja regionalnih i svetskih diskdžokeja koji će razmenjivati svoje ideje, iskustava i veštine iz domena savremene muzike.

Pošaljite nam vaš miks.

Slične vesti